Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου

ΙΧΘΥΕΣ: Μη σκέφτεστε, σε ό,τι είναι να κάνετε, την κούραση ή τις καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε μεθοδικά και κυρίως να…

ΚΡΙΟΣ: Δημιουργήστε τα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες. Θα έχετε αρκετό χρόνο για να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας και η επιτυχία ή η αποτυχία θα εξαρτηθεί καθαρά από τις δικές σας κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν χρειάζεται να στερηθείτε την ελευθερία σας ή να κόψετε πράγματα που σας ευχαριστούν για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Εάν μοιράσετε σωστά τον χρόνο σας, θα υπάρχει και περίσσευμα ανεκμετάλλευτο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δεν δείξετε υπομονή και ψυχραιμία, θα προκαλέσετε εντάσεις και στον επαγγελματικό χώρο σας. Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά ξεσπάσματα, καθώς η ψυχολογία σας δεν θα μείνει ανεπηρέαστη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ηρεμήστε, για να μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδια και τις υποθέσεις σας, και να επωφεληθείτε. Ισορροπήστε και αποκαταστήστε τις φιλικές και οικογενειακές σχέσεις σας, που τελευταία πέρασαν αρκετές δοκιμασίες και εντάσεις.

ΛΕΩΝ: Το γενικό κλίμα αμφισβήτησης θα σας ωθήσει σε αρκετές αναθεωρήσεις του αισθηματικού σας κατεστημένου και δεν αποκλείεται τις μέρες που θα ακολουθήσουν να οδηγηθείτε σε εκκεντρικές και πέραν του πρέπει καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επικοινωνήστε με τους συνεργάτες σας και να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς που θα κάνετε, γιατί το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε εγκρατείς.

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε τον διάλογο σαν την καλύτερη τακτική, διατηρώντας παράλληλα μια μυστικότητα γύρω από τις κινήσεις σας, για να νιώσετε πιο ασφαλείς. Εάν νιώθετε ότι έχετε ένα μέτρο προστασίας ίσως σταματήσετε να είστε τόσο καχύποπτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα επηρεαστεί αρνητικά η συμπεριφορά σας προς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ωθώντας σας σε εντάσεις και συγκρούσεις μαζί τους. Προσπαθήστε να μειώσετε τον εκνευρισμό σας που αυξάνει την τάση που έχετε για προστριβές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προχωρήστε βήμα βήμα αποφεύγοντας να μπερδέψετε τα επαγγελματικά προβλήματα που έχετε με τα οικογενειακά ή να επιρρίψετε ευθύνες σε άτομα που δεν φταίνε, μόνο και μόνο επειδή εσείς έχετε αποπροσανατολιστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάζοντας κοινούς στόχους με τους συνεργάτες σας, θα καταφέρετε να φτάσετε σε ένα καλό αποτέλεσμα, ακόμα και μέσα από αντιξοότητες. Επωφεληθείτε τις ευκαιρίες για να καταξιωθείτε στον εργασιακό και τον κοινωνικό τομέα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να μην εντάξετε τις προσωπικές σας σχέσεις στα εργασιακά ζητήματά σας, γιατί θα υποστείτε κόπωση προσπαθώντας να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να επανέλθετε στη δυναμικότητα που είχατε όταν ξεκινήσατε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη σκέφτεστε, σε ό,τι είναι να κάνετε, την κούραση ή τις καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε μεθοδικά και κυρίως να αναπτύξετε την κοινωνική δραστηριότητά σας για να βοηθήσετε την τύχη σας περισσότερο.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...