Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι περιστασιακές δυσκολίες δεν είναι τέτοιες που να θεωρούνται αξεπέραστες και σίγουρα δεν μπορούν να σας βάλουν σε κίνδυνο, καλό θα ήταν όμως οι άσκοπες κόντρες να μη…

ΚΡΙΟΣ: O,τι έχετε να πείτε πείτε το χωρίς αναβολές, γιατί μικρά και ασήμαντα προβλήματα θα πάρουν άλλες διαστάσεις. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς και τα σχέδιά σας. Μην κάνετε συνέχεια τον καλό Σαμαρείτη, γιατί δεν εκτιμούν όλοι την καλές προθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενα φιλικό πρόσωπο μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο σε μια σημαντική συζήτηση που θα έχετε με τον σύντροφό σας. Φανείτε υποχωρητικοί εκεί που πρέπει, γιατί είναι σίγουρο ότι η διαλλακτικότητα θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη δίνετε διαστάσεις σε άσκοπες κόντρες, γιατί η αιτία για τους καβγάδες σας με τον σύντροφό σας είναι πιθανότατα η μονοτονία της σχέσης σας. Τα κοινωνικά ανοίγματα θα σας δώσουν ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο σας με ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σύγχυσή σας έχει τις ρίζες της στις παρεμβάσεις τρίτων. Για το καλό της σχέσης σας λειτουργήστε ενωτικά και μην το βάζετε κάτω με την παραμικρή αιτία. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων για να μην μπορεί ο σύντροφός σας να σας καταλογίσει ευθύνες.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να εκτεθείτε κάνοντας κινήσεις για τις οποίες θα χρειαστεί να απολογηθείτε αργότερα. Με τη λογική να επικρατεί βγάλτε συμπεράσματα για τα θέματα που σας απασχολούν. Προσαρμόστε το πρόγραμμά σας στις συνθήκες που επικρατούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Ελέγξτε τον ενθουσιασμό σας, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Τα επαγγελματικά ζητήματα αρχίζουν τώρα να αποδίδουν αυτά που περιμένατε εδώ και καιρό.

ΖΥΓΟΣ: Συμπαρασταθείτε σε ένα αγαπημένο πρόσωπο που σας χρειάζεται, γιατί αυτό θα χαροποιήσει και τους δύο. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με ευγενικό τρόπο μια δύσκολη κατάσταση. Τολμήστε την ανανέωση στην ερωτική σας ζωή και αντιμετωπίστε τη με νέο πνεύμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα τα σχόλια που θα γίνουν για το πρόσωπό σας, για να μην περιπλέξετε τις συνεργασίες ή τις σχέσεις σας. Δείξτε εμπιστοσύνη σε άτομα που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο και σας έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιστρατεύστε θετικές δυνάμεις προς όφελός σας, ενεργοποιώντας τη φαντασία σας. Οι συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να ανταγωνιστείτε τους άλλους. Η προεργασία στα σχέδιά σας θα σας διευκολύνει, ώστε η εργασία σας να γίνεται πιο αποτελεσματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα αναλυτικό και διεισδυτικό πνεύμα που διαθέτετε θα συνεργαστεί με τη διαίσθησή σας. Πάρτε το απόφαση ότι τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν μόνο αν προσπαθήσετε οι ίδιοι. Μην εμπιστευτείτε μυστικά σε πρόσωπα που δεν είναι εχέμυθα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι περιστασιακές δυσκολίες δεν είναι τέτοιες που να θεωρούνται αξεπέραστες και σίγουρα δεν μπορούν να σας βάλουν σε κίνδυνο, καλό θα ήταν όμως οι άσκοπες κόντρες να μη λάβουν μεγάλες διαστάσεις, τουλάχιστον από την πλευρά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ισως η δύσκολη καθημερινότητα στη σχέση σας γίνει αιτία για καβγάδες με τον σύντροφό σας. Αναζητήστε ευκαιρίες για να αποδράσετε από κοινού και να ξεκουραστείτε. Μπορείτε να γίνετε πιο δημιουργικοί και να βρείτε νέους δρόμους επικοινωνίας για να περνάτε ευχάριστα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....