Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 6-7 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες απρόσεκτες κινήσεις σας θα δώσουν αφορμές να γίνουν σχόλια εις βάρος σας σχετικά με την επαγγελματικότητά σας. Μην…

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες απρόσεκτες κινήσεις σας θα δώσουν αφορμές να γίνουν σχόλια εις βάρος σας σχετικά με την επαγγελματικότητά σας. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε συζητήσεις, γιατί μπορεί να εκτραπούν και είναι απαραίτητο να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το παρασκήνιο φέρνει πολλά απρόοπτα, οπότε αποφύγετε να προκαλέσετε εντάσεις και αναταραχές. Είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Συνεργαστείτε με ανοιχτά χαρτιά και να είστε σίγουροι πως δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η κοινωνικότητά σας θα παίξει τον πρώτο ρόλο στα αισθηματικά σας, ακόμα κι αν απλώς θέλετε να φλερτάρετε. Μικροεμπόδια με αγαπημένα πρόσωπα θα σας απομακρύνουν προσωρινά από κοντά τους. Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι απαιτητική και πιεστική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ως διά μαγείας θα ανακαλύψετε τις βαθύτερες αιτίες των προβλημάτων σας και θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση να τα καταπολεμήσετε από τη ρίζα τους. Ετσι, θα μπορέσετε επιτέλους να αποκτήσετε την ψυχική ηρεμία που επιζητείτε.

ΛΕΩΝ: Περνώντας από διάφορα στάδια χωρίς καθυστερήσεις, θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη και θα γίνετε πιο δημιουργικοί. Ο ρυθμός σας στον εργασιακό τομέα αλλάζει ταχύτατα. Πλέον θα ενεργείτε με περισσότερο νεύρο και με ισχυρότερη θέληση για καινοτομίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποτραβηχτείτε, αν δεν σας είναι εύκολο να σιωπήσετε, και περάστε τη μέρα με τον σύντροφό σας. Κινηθείτε έξυπνα, ώστε να ξεπεράσετε τα εμπόδια θα προκύψουν στη σχέση σας. Μάλλον δεν δίνετε την πρέπουσα σημασία σε κάποιο φόβο του συντρόφου σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε για να νιώσετε όμορφα και να βελτιώσετε την ψυχολογία σας. Πείτε αλήθειες και πάρτε πρωτοβουλίες για να λύσετε τα θέματα που σας ενοχλούν. Κάποιες καταστάσεις θα ανατρέψουν τα σχέδιά σας, αλλά θα σας δυναμώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλοι και οικογενειακά πρόσωπα θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν. Με ώριμη σκέψη και σωστή αντιμετώπιση πάρτε σοβαρές αποφάσεις που θα καταλήξουν σε συμφωνίες. Μην έχετε συνέχεια παράπονα, γιατί η γκρίνια οδηγεί σε τριβές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε τώρα, που μπαίνετε στη φάση να παρουσιάσετε κάτι τελείως πρωτοποριακό, να είναι όλα άψογα και να έχουν σωστές βάσεις. Μια σχέση από το παρελθόν σας έρχεται να σας αναστατώσει και να αναβιώσει ό,τι προσπαθούσατε να ξεχάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι ενθαρρυντικές για τα επαγγελματικά σχέδιά σας. Οι έξυπνες ιδέες και οι σωστές στρατηγικές θα απομακρύνουν τα λάθη και θα επαναφέρουν την πολυπόθητη αρμονία στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανακαλύψτε νέους τρόπους για να κινηθείτε και βρείτε έξυπνες ιδέες για να πετύχετε περισσότερα. Θα ωθηθείτε σε κάποιες αναθεωρήσεις και ίσως δεν λείψουν οι εντάσεις στον οικογενειακό χώρο, αφού οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν τα δικά σας άτομα.

ΙΧΘΥΕΣ: Συντονιστείτε και κάντε εκ νέου προγραμματισμό για τον οικονομικό προϋπολογισμό σας. Θα υποχρεωθείτε να συγκεντρωθείτε σε πρακτικής φύσης ζητήματα, καθώς θα συνειδητοποιήσετε πως διανύετε μια περίοδο ανακατατάξεων και νέων σταθεροποιήσεων.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...