Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 9 Ιανουαρίου

ΤΑΥΡΟΣ: Πλησιάστε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και λύστε όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ σας. Η ρομαντική διάθεσή σας θα…

ΚΡΙΟΣ: Θα αυξηθεί κατά πολύ η γοητεία σας, έτσι θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αρχίστε να κάνετε όνειρα και επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να τους δώσετε αληθινή μορφή. Αναμένονται αρκετές αλλαγές που δεν πιστεύατε ότι μπορούσαν να γίνουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Πλησιάστε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και λύστε όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ σας. Η ρομαντική διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη, αλλά πρέπει να είστε και κάπως επιφυλακτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακολουθήστε το όνειρό σας κάνοντας τις σωστές επιλογές, ακόμα και αν γνωρίζετε τις δυσκολίες που υπάρχουν. Μην παρασυρθείτε σε ουτοπίες που θα σας απογοητεύσουν και θα ρίξουν την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επικοινωνιακά θα έχετε περισσότερα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλετε. Οι εντάσεις και οι προστριβές στον εργασιακό χώρο θα μειωθούν στο ελάχιστο. Είναι καλύτερο να έχετε κάτι να ελπίζετε παρά να γυρνάτε στο παρελθόν που τόσο σας πλήγωσε.

ΛΕΩΝ: Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα γιατί δείχνετε πως δεν έχετε σταθερότητα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό είναι και να μην αδιαφορείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μειώστε εμπόδια που υπάρχουν στη ζωή σας για να μην προκληθούν νέες απώλειες, άψυχες ή έμψυχες. Τα απίστευτα αποθέματα δύναμης που έχετε σας επιτρέπουν να αντεπεξέλθετε επάξια στις δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ: Οταν φτάσετε στο απροχώρητο σε μια συζήτηση, πάρτε τα πράγματα από την αρχή. Κρατήστε τις αποστάσεις σας, αν χρειαστεί, από προσωπικές θέσεις του συντρόφου σας. Μην απομακρύνεστε από ανθρώπους ειλικρινείς μαζί σας επειδή κάποιες φορές σας μιλούν σκληρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να εξασφαλίσετε ευνοϊκούς όρους για το επαγγελματικό μέλλον σας. Ισως οδηγηθείτε ερήμην σας στο να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Υπάρχουν αρκετοί από αυτούς που συναναστρέφεστε που βολεύονται με τον ρομαντισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νέες προοπτικές ανοίγονται για το επαγγελματικό και το κοινωνικό μέλλον σας. Μη βιαστείτε να κρίνετε άτομα με γρήγορες αποφάσεις χωρίς να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να ζητήσετε πίστη και απόλυτη αφοσίωση στο πρόσωπό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες μπορεί να δοκιμάσουν αρκετά τα νεύρα σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να αναγνωριστείτε και να φτάσετε στους στόχους σας. Η μέρα είναι καλή για να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά θα είναι πολλές και οι υποχρεώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα καταφέρετε να νικήσετε επαγγελματικές αναμετρήσεις ή να ηγηθείτε κάπου. Προχωρήσετε σε επενδυτικές κινήσεις που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες σας. Δημιουργήστε πηγές εισοδήματος που θα δώσουν τη δυνατότητα μιας μεγαλύτερης μελλοντικής παροχής.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεχτείτε το σήμερα με τα θετικά και τα αρνητικά του, κρατώντας τις πολύτιμες εμπειρίες που θα σας χρειαστούν στο μέλλον. Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...