Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 11 Ιανουαρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκεφτείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Οι γνώσεις που θα αποκομίσετε θα είναι ουσιαστικές για την εξέλιξή σας. Αρκετές φορές θα…

ΚΡΙΟΣ: Μην πανικοβάλλεστε στις οικονομικές δυσκολίες, γιατί θα κάνετε λάθη και οι άλλοι δύσκολα θα σας συγχωρήσουν. Οι αλλαγές που θα αποφασίσετε να κάνετε πράξη είναι για να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι εντυπωσιακή και απρόβλεπτη. Προσέξτε την αφηρημάδα σας και προετοιμαστείτε να αποκομίσετε πολύτιμες εμπειρίες. Μη χαθείτε στον κόσμο των ονείρων, για να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα επαγγελματικά σχέδιά σας δεν σας επιτρέπουν να έχετε πολύ ελεύθερο προσωπικό χρόνο. Μπείτε στους ρυθμούς της πραγματικότητας και αναζητήστε τη σωστή θέση σας στη ζωή. Μην αλλάξετε πολλά από αυτά που είναι δεδομένα, επειδή σας προβληματίζει ο οικονομικός τομέας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάξτε τον τρόπο που κινείστε στην κοινωνική ζωή, για να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Συνδυάστε διασκέδαση με δουλειά και ψάξτε τη μέθοδο που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

ΛΕΩΝ: Ισως οι άλλοι δεν παραδεχτούν ότι έχετε ικανότητες, για να μη χρειαστεί να σας ανταμείψουν. Μην πτοηθείτε ή αφήσετε στην άκρη τα σχέδιά σας και εγκαταλείψετε τη μάχη. Θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για μια επαγγελματική συνεργασία για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκεφτείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Οι γνώσεις που θα αποκομίσετε θα είναι ουσιαστικές για την εξέλιξή σας. Αρκετές φορές θα νιώσετε πολύ κουρασμένοι και ή ανίκανοι να αφομοιώσετε τα νέα δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ: Προσεγγίσετε τους άλλους με άνεση και διπλωματία, αποβάλλοντας κάθε ίχνος επιθετικότητας. Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να εκδηλωθεί και, διατηρώντας μια ειλικρινή στάση απέναντι σε όσους συναναστρέφεστε, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα εκτιμηθείτε ακριβώς όπως σας πρέπει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε το άγχος και τις ανασφάλειες για την πορεία των επαγγελματικών σχεδίων, συνεργασιών και σχέσεων να αναστατώσει τον ψυχικό σας κόσμο. Πρέπει να καταλάβετε ότι τα καλά αποτελέσματα δεν έρχονται εάν δεν καταβάλετε προσπάθειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αυτοπεριορισμοί θα σας μπλοκάρουν, αλλά να θυμάστε ότι κανείς δεν σας πιέζει. Εναπόκειται στη δική σας θέληση να κάνετε κάτι, για να πάψετε να είστε το θύμα. Μόνο αν κάνετε προεργασία γι’ αυτά που θέλετε θα διευκολυνθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε στον εαυτό σας αυτό που του χρειάζεται: Αισιοδοξία και ανανέωση, για να ενεργοποιηθεί η διάθεσή σας και να απελευθερωθείτε από αυτά σας εγκλωβίζουν. Οι ευκαιρίες για να διορθώσετε κάποια λάθη σας θα υπάρχουν, γι’ αυτό μην πτοείστε από τις αντιξοότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλάζει το σκηνικό στην προσωπική ζωή σας και δίνεται τέλος στη μοναξιά. Αφεθείτε σε καινούργιες γνωριμίες και ανακαλύψτε το πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Μην καταστρέψετε από βιασύνη και επιπολαιότητα τα μελλοντικά σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και θα πρέπει, ακόμη και αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, να μη δώσετε συνέχεια στις εντάσεις. Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα ή συμφωνίες που ακόμη έχουν χρονικό περιθώριο, ώστε να δείτε αναλυτικά τα υπέρ και τα κατά.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...