Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Ο Χολίδης και η σύντροφός του για καφεδάκι στα νότια προάστια

Ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του Κατερίνα Γκιουζέλη...

Για γαμπρός το 2024 ετοιμάζεται ο Πολυδερόπουλος

Γαμπρός μέσα στο 2024  σχεδιάζει να ντυθεί ο Νίκος...

Η Αφροδίτη Σκαφιδά έφερε στον κόσμο κοριτσάκι και έκανε τον Πύρρο Δήμα...

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας! Η...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 13-14 Ιανουαρίου

ΖΥΓΟΣ: Εκτιμήστε τα θετικά και τα αρνητικά σημεία των άλλων με μια πιο αντικειμενική ματιά. Δεν είναι τόσο η ένταση ή η ανασφάλεια που σας ενοχλεί όσο η…

ΚΡΙΟΣ: Οι θέσεις που κρατάτε τον τελευταίο καιρό σάς ωθούν να κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι διάφορες δραστηριότητες εξάντλησαν την υπομονή σας και θέλετε να απομακρυνθείτε. Φροντίστε να είστε παρατηρητές σε ό,τι γίνεται και αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες. Η αναθεώρηση κάποιων δεσμεύσεων είναι αναμενόμενη και αναγκαία. Δείξτε ψυχραιμία και μη δημιουργείτε εντάσεις, που θα φέρουν καινούργιους προβληματισμούς στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύονται οι αναμνήσεις σας και παίζουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες σχέσεις σας. Ισως χρειαστεί να διακόψετε κάποια σχέση που κρύβει μια συνωμοσία που υπάρχει σε βάρος σας. Ανατρέψτε τα δεδομένα και επιχειρήστε να ανοίξετε νέες πόρτες στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε σε άμεση εφαρμογή κάποια σχέδια που έχουν ωριμάσει με την πάροδο του χρόνου. Η επικοινωνία σας θα προσκρούσει σε αρκετά εμπόδια και θα πρέπει να φροντίσετε να είστε ήρεμοι.

ΛΕΩΝ: Δρομολογήστε τις σκέψεις σας και ο σύντροφός σας θα υπερβεί κάποιες από τις ανασφάλειες που έχει. Μαζί μπορείτε να τα καταφέρετε θαυμάσια, αρκεί να πιστέψετε στις δυνάμεις σας. Περιορίστε το άγχος που σας έχει καταβάλει, ακόμα και αν χρειαστεί να βάλετε τις φωνές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν είστε επιφυλακτικοί στις προθέσεις σας, δεν θα προδοθείτε στις αλλαγές που θα κάνετε. Δοκιμάστε αυτό που ξέρετε καλά. Το χιούμορ και το γέλιο θα σας κάνουν αμέσως να αισθανθείτε καλύτερα, ενώ θα γίνετε και πιο ευχάριστοι στο περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ: Εκτιμήστε τα θετικά και τα αρνητικά σημεία των άλλων με μια πιο αντικειμενική ματιά. Δεν είναι τόσο η ένταση ή η ανασφάλεια που σας ενοχλεί όσο η αβεβαιότητα για το μέλλον που σας κάνει να αισθάνεστε πολύ κουρασμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κατακτήστε μια καινούργια στρατηγική συμπεριφοράς και διατηρήστε την. Οσο θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά θέματα, άλλο τόσο και ίσως παραπάνω θα πρέπει να ασχοληθείτε με την προσωπική ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σταματήστε να μπαινοβγαίνετε στα αδιέξοδα που σας ταλαιπωρούν χρόνια. Οσο περιορισμένος και αν είναι ο ελεύθερος χρόνος σας, πρέπει να φροντίσετε να τον μοιράσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας χωρίς να εγκαταλείψετε τις αξίες σας. Αφήστε στην άκρη για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας και ασχοληθείτε με άλλα ουσιαστικά πράγματα στη ζωή σας, όπως οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας και με τόλμη όλα μπορούν να επιτευχθούν. Αλλαγή πλεύσης στον επαγγελματικό τομέα θα θελήσετε να κάνετε οι περισσότεροι, αδιαφορώντας για τις προσπάθειες και τους κόπους που κάνατε μέχρι τώρα για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν είναι απαραίτητο να αναλάβετε όλες τις αγγαρείες που σας φορτώνουν. Θα υπάρχει άνοδος στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό προσπαθήστε να κάνετε σωστό προϋπολογισμό και να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε τα χρήματα και το όφελος.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...