Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 15 Ιανουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταματήστε να σπαταλάτε χρήματα σε πράγματα που δεν έχουν αξία. Οργανωθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί…

ΚΡΙΟΣ: Ενα ταξιδάκι θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα. Θα έχετε βοήθεια και αρκετές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε ασάφειες και παρεξηγήσεις που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα με τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε τις αποφάσεις που απαιτούνται για να ξεκόψετε μια και καλή από το παρελθόν. Μην κρατήσετε απωθημένα, αντιθέτως ανακαλύψτε τα άτομα που σας τα δημιούργησαν και προβείτε σε συζητήσεις μαζί τους, διατηρώντας χαμηλούς τόνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η κριτική των προσώπων του περιβάλλοντός σας αρχίζει να σας αφορά όλο και λιγότερο. Αν στην πορεία έχετε διαπράξει κάποια λάθη, μπορείτε τώρα να κάνετε τις προσπάθειές σας για να τα διορθώσετε και το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε σταθερή στάση στη συμπεριφορά σας, γιατί οι εναλλαγές της ψυχολογίας σας θα σας απομακρύνουν από κάποια αγαπημένα πρόσωπα, ενώ σίγουρα θα χάσετε καινούργιες ευκαιρίες για γνωριμίες που θα είχαν αίσιο τέλος.

ΛΕΩΝ: Η διάθεσή σας δεν θα είναι ό,τι καλύτερο με τόσο άγχος που έχετε, όμως, αφού δεν κάνετε ούτε μια προσπάθεια να το αποβάλετε, αντιθέτως γίνεστε εριστικοί και αυταρχικοί, μη θέλετε οι άλλοι να καταλάβουν τις πραγματικές ανάγκες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν προκύψει κάποια μετακίνηση ή ταξιδάκι που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας, τολμήστε το και διασκεδάστε. Οι συνθήκες θα είναι ιδανικές, ακόμα κι αν θα πρέπει να συνδυαστεί με κάποια επαγγελματική υπόθεση.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε ριψοκίνδυνες καταστάσεις και κινδύνους. Αν διατηρήσετε την ψυχολογική σας διάθεση σε καλά επίπεδα, θα βοηθηθείτε να κινηθείτε ευέλικτα στις συζητήσεις και τις επαφές που θα έχετε με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταματήστε να σπαταλάτε χρήματα σε πράγματα που δεν έχουν αξία. Οργανωθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί τα προβλήματα που έχετε δημιουργούνται από τη δική σας έλλειψη αυτοπεποίθησης, τάξης και οργάνωσης, και όχι από τρίτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε ποιες είναι οι καταστάσεις που σας περιορίζουν, σας αγχώνουν ή σας καταπιέζουν στο περιβάλλον σας και εξαλείψτε τις, γιατί εσείς θα κληθείτε να δώσετε οριστικές λύσεις και δεν θα έχετε το περιθώριο να τις αναβάλετε για αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να μάθετε να ακούτε τους άλλους και να μην αποφασίζετε μόνοι σας για θέματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα. Δεν μπορείτε να ξέρετε εσείς ποιο είναι το σωστό και δίκαιο γι’ αυτά, όταν δεν έχετε καν ακούσει τι έχουν να σας πουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να κάνετε άδικες συγκρίσεις του παρόντος με το παρελθόν, που σας σπρώχνουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Να έχετε υπόψη πως όταν κλείνετε ένα κεφάλαιο και ανοίγετε ένα άλλο, δεν γίνεται να λειτουργείτε με τα κριτήρια του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ: Παρότι και οι ίδιοι αισθάνεστε πως πολλές φορές γίνεστε παράλογα απαιτητικοί, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείτε να χαλιναγωγήσετε τα νεύρα σας, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να σας απασχολεί έντονα η ψυχολογική σας κατάσταση.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...