Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 17 Ιανουαρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκινήστε μια συνεργασία που είναι στα σκαριά ή βάλτε μπροστά έναν από τους κύριους στόχους σας. Πρέπει να αγωνιστείτε αρκετά για να…

ΚΡΙΟΣ: Συνειδητοποιήστε πως υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να ομορφύνει τη ζωή σας. Καλό είναι να αποφύγετε τα πείσματα, μια που μόνο η ώριμη αντιμετώπιση θα σας δείξει δρόμους. Μην ασχοληθείτε με έναν συνεργάτη σας που θα αθετήσει τις υποσχέσεις του.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό η αισιοδοξία σας και η αίσθηση ότι δεν είστε μόνοι σας σας προσφέρει ηρεμία και ασφάλεια. Κάντε την επανάστασή σας απέναντι σε ό,τι σας βαραίνει και θα έχετε πολύ σύντομα τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω για να έχετε κοινωνική εξέλιξη. Μπορεί τα εμπόδια να μη λείψουν, αν όμως λάβετε τα μέτρα σας και δεν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό της στιγμής, ακόμα και κάποιες συζητήσεις θα δώσουν φτερά στα όνειρά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επιτυχίες που θα έχετε το προσεχές διάστημα, μικρές ή μεγάλες, είναι αυτές που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Προχωρήστε σε ένα γενικό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας και παράλληλα βελτιώστε την ικανότητά σας για στρατηγικές και επικοινωνιακές κόντρες.

ΛΕΩΝ: Δεν θα λείψουν κάποια απρόβλεπτα έξοδα, γεγονός που θα εντείνει τον προβληματισμό σας και τα διλήμματα γύρω από τον οικονομικό τομέα σας. Οι πιθανότητες ενίσχυσής του είναι αρκετές και θα μπορέσετε να καλύψετε τις σχετικές ανάγκες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καταναλώστε τον χρόνο και τις δυνάμεις σας έτσι ώστε να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σας. Θα ακούσετε ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους και θα έχετε την υποστήριξη των φίλων σας, που τόσο καιρό επιζητούσατε.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε τώρα μια πολύ καλή ευκαιρία να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Ισως χρειαστεί να ανεχτείτε πρόσωπα που έχουν ισχύ και ο χαρακτήρας τους είναι αρκετά δύσκολος. Πρέπει να το δεχτείτε, γιατί θα υπάρχει αρκετή δόση ανταγωνισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποτραβηχτείτε για λίγο από τα κοινά προκειμένου να χαρείτε τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων. Μέσα από τις πραγματικές σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους θα έχετε την ενίσχυση που θέλετε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκινήστε μια συνεργασία που είναι στα σκαριά ή βάλτε μπροστά έναν από τους κύριους στόχους σας. Πρέπει να αγωνιστείτε αρκετά για να φτάσετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα και κυρίως να σκεφτείτε έξυπνα στις διαπραγματεύσεις που θα προκύψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και προνοητικοί στις κινήσεις σας. Μπορείτε σίγουρα να περιορίσετε τις καθημερινές σπατάλες. Τα συμφέροντά σας έχουν δεχτεί επίθεση και θα υποχρεωθείτε να προβείτε στις απαραίτητες αναθεωρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα βρείτε το δίκιο σας και θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Σκέψεις και λόγια συνεργατών σας θα σας αποκαλύψουν τις πραγματικές προθέσεις τους. Βάλτε τα όρια που θεωρείτε σωστά και ρυθμίστε τις συναλλαγές στις οικονομικές υποθέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια που ούτε η κούραση ούτε το άγχος θα είναι λίγα, χρειάζεται να οργανώστε καλύτερα τον χρόνο σας, ώστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας μία μία και οριστικά. Μη βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις, τη στιγμή που η φαντασία σας καλπάζει.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...