Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 19 Ιανουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόνο με νηφαλιότητα και ψυχραιμία θα βρείτε σωστές λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Αν δεν ελέγξετε τη νευρικότητα και τον εγωισμό σας…

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε την πυγμή σας και την ικανότητά σας να αναγνωρίζετε ποιοι θέλουν πραγματικά το καλό σας και χτυπήστε κατά πρόσωπο αυτούς που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Το ένστικτο και το ψυχικό σθένος σας θα σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές της ημέρας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ικανοποιήστε τις επαγγελματικές ανάγκες σας μόνο αν υπάρξει αντάλλαγμα. Μη χαρίζεστε ή αφήνετε ασάφειες να προκαλούν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και προστριβές. Δεν θα έπρεπε να επηρεάζεστε τόσο από τις εναλλαγές της διάθεσης των συνεργατών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι κολακείες που σας λένε κάποιοι μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε πιο όμορφα, αλλά καλό θα ήταν να σας βάλουν σε υποψίες και να σκεφτείτε τι προσπαθούν να επιτύχουν με αυτές. Ο οικονομικός τομέας σας παραμένει στάσιμος, αλλά θα βελτιωθεί στο άμεσο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μπορέσουν να σας εμπιστευτούν οι συνεργάτες σας θα πρέπει να τους δείξετε την αξία σας. Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να τους πείσουν, αν δεν συνοδεύονται από έργα. Οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο σας ευνοούν τις επεκτατικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ: Με γνώμονα τη λογική προχωρήστε σε πράξεις, γιατί οι βιαστικές ή οι λανθασμένες κινήσεις για να πείσετε τους άλλους γρηγορότερα δεν θα εξυπηρετήσουν τους στόχους σας. Προωθήστε τα σχέδιά σας και διαχειριστείτε τα έσοδά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προστατέψτε τα δικαιώματά σας για να μην αφήσετε στους άλλους περιθώρια να τα καταπατήσουν. Φανείτε προνοητικοί στην επιλογές που θα κάνετε, ειδικά αν πρόκειται να διαλέξετε συνεργάτες. Σήμερα θα δοκιμαστούν η καριέρα σας και οι βασικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε τάξη στη ζωή σας και κυρίως στα αισθηματικά σας. Μην αρνηθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορούν να σας αποδώσουν τα μέγιστα. Δώστε έμφαση στα επαγγελματικά συμφέροντά σας, βάζοντας σε προτεραιότητα σημαντικούς διακανονισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αγχώνεστε και χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που δεν εξαρτώνται από εσάς τους ίδιους. Χρειάζεται να εστιάσετε περισσότερο στις προσωπικές ανάγκες σας και δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο εύθικτοι και να στενοχωριέστε για τις κριτικές που σας γίνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συγκεντρώστε τις πληροφορίες που χρειάζεστε πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια στον χώρο της εργασίας σας που θα έχει οριστικό χαρακτήρα. Οι δισταγμοί και οι φοβίες που έχετε μόνο καθυστέρηση θα φέρουν σε αυτά που θέλετε να επιτύχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόνο με νηφαλιότητα και ψυχραιμία θα βρείτε σωστές λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Αν δεν ελέγξετε τη νευρικότητα και τον εγωισμό σας, θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις που θα σας απομακρύνουν από τις ανάγκες και τα θέλω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενα φιλικό πρόσωπο θα εκδηλώσει για εσάς συναισθήματα που δεν είχατε αντιληφθεί και υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας. Θα κληθείτε να δώσετε μάχη για να κερδίσετε κάτι που σας στέρησαν ή να αποκαταστήσετε την εικόνα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρκετές ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές που θα έχετε με συνεργάτες σας θα ευνοήσουν τα σχέδιά σας. Ενισχύστε τον ψυχισμό σας και μην ξεχνάτε να προβάλλετε τα ταλέντα σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ