Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 20-21 Ιανουαρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βοηθήστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Τακτοποιήστε…

ΚΡΙΟΣ: Κάντε υπομονή και οι αλλαγές που θα γίνουν έχουν να σας προσφέρουν μόνο καλό. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και δείξτε στους άλλους τι μπορείτε να πετύχετε. Καινούργιοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας και η έξυπνη στρατηγική θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε πριν προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις τις οικονομικές σας συναλλαγές. Η ικανότητα να αξιοποιείται τις συζητήσεις σας θα σας οδηγήσει σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Συγκρατηθείτε ως προς την υπερβάλλουσα και καταπιεστική συμπεριφορά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε τρόπους που θα σας απεγκλωβίσουν από παλιές τακτικές και λανθασμένες συμπεριφορές. Μην αφήσετε οι απορίες ή οι αντιφάσεις να δημιουργήσουν ρήξη στη σχέση σας. Αφήστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας για να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι αναγκαίο να κάνετε μερικά βήματα προόδου στην επικοινωνία σας. Η ακλόνητη στάση σας είναι που δημιουργεί τα προβλήματα με τον σύντροφό σας. Πρέπει πάση θυσία να συγκεντρωθείτε και να δουλέψετε εντατικά για να γίνουν όλα όπως πρώτα.

ΛΕΩΝ: Μην πιστεύετε όποια υπόσχεση σας δίνουν, ενώ ξέρετε ότι δεν έχει αντίκρισμα. Δείτε την πραγματικότητα ως έχει και σταματήστε να ζείτε μέσα σε ουτοπίες. Οι ειδήσεις που θα πάρετε δεν θα είναι όλες απαραίτητα καλές για εσάς και θα σας δυσκολέψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αιφνίδιες αλλαγές σε σχέδια θα προκαλέσουν άγχος και αστάθεια στις σχέσεις σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και ελέγξτε προσεκτικά τι συμβαίνει γύρω σας. Μην επιμένετε στις απόψεις σας όταν βλέπετε πως κανείς δεν έχει τη διάθεση να σας καταλάβει.

ΖΥΓΟΣ: Μερικές σχέσεις σας χρειάζονται αλλαγές για να προχωρήσουν και να έχουν διάρκεια. Θα γίνει μια αναμόρφωση στη ζωή σας και οι διαδικασίες ανανέωσης δεν θα είναι τόσο εύκολες. Ολα έχουν τον τρόπο τους για να γίνουν, όπως επίσης και το αντίστοιχο τίμημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συναλλαγές και οι συμφωνίες του επαγγελματικού τομέα θα σας φέρουν σε αντίθεση με οικεία σας πρόσωπα και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα είναι σκόπιμες. Αποφύγετε τα λάθη για να μη δημιουργηθούν απρόσμενες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε μια προσπάθεια να ενισχύσετε την τύχη σας, που δεν σας έχει εγκαταλείψει. Οι πηγές εσόδων και εξόδων σας θα φέρουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό τομέα, όμως τα κέρδη που θα έχετε θα υπερισχύσουν των ζημιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η πιθανότητα να αδράξετε σημαντικές ευκαιρίες στα σχέδιά σας θα είναι μεγάλη. Ξέρετε καλά πως οι οικονομικές σας ανάγκες έχουν αυξηθεί σημαντικά και αυτό θα σας δυσκολέψει στα σχέδιά σας, παρόλο που η οικονομική σας κατάσταση είναι καλή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βοηθήστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας, ειδικά αυτές που θα αφορούν περιουσιακά θέματα, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τα οφέλη.

ΙΧΘΥΣ: Είχατε αρκετές επιτυχίες σε αυτά που προσπαθήσατε να διορθώσετε, ενώ οι αποτυχίες που βιώσατε δεν αποδεικνύουν δικές σας λανθασμένες ενέργειες, αλλά υποδηλώνουν την άγνοια των βαθύτερων αιτιών του εκάστοτε προβλήματος.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...