Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 22 Ιανουαρίου

ΙΧΘΥΕΣ: Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων έρχονται στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές υποχρεώσεις σας. Τα…

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε προνοητικά, υπολογίζοντας σωστά όρους και συνέπειες επεκτατικών κινήσεων. Η σοφή διαχείριση θα είναι σωτήρια για τις μετέπειτα κινήσεις σας και το επαγγελματικό μέλλον σας. Θα χρειαστεί να αλλάξετε υποχρεωτικά την τακτική που ακολουθούσατε έως τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αποδείξεις που θα πάρετε για το ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι θα είναι περισσότερες απ’ όσες περιμένατε. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες στιγμές για τις κοινωνικές σχέσεις σας. Πάρτε νέες αποφάσεις, που θα είναι βασισμένες στον ρεαλισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε προσωπικό επίπεδο θα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Επικεντρωθείτε στα «θέλω» σας και αναζητήστε τακτικές για να προωθήσετε τις ευκαιρίες για την εξέλιξή σας. Περίεργα θα είναι τα πράγματα στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να διατηρείτε την ψυχραιμία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μεριμνήστε για τις οικογενειακές καταστάσεις που πρέπει να συντονίσετε, για να μη φρενάρουν τις προσωπικές σας βλέψεις και κυρίως για να μη σας δημιουργήσουν προβλήματα. Ο ιπποτισμός θα σας κάνει να αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε.

ΛΕΩΝ: Εναντιωθείτε σε πρόσωπα του σπιτιού σας που παρεμβαίνουν στη ζωή σας, δημιουργώντας εντάσεις, και ευθύνονται για τις διαφορές που έχετε με τον σύντροφό σας. Υποχρεούστε να εστιάσετε την προσοχή σας στα κοινωνικά και τα επαγγελματικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καινούργιοι στόχοι, κοινωνική πρόοδος και επαγγελματικές διευθετήσεις που θα καταλήξουν σε επιτυχίες είναι το πρόγραμμά σας, οπότε δεν έχετε λόγο να παραπονιέστε και να γκρινιάζετε.

ΖΥΓΟΣ: Ξεχωρίστε μέσα στο πλήθος και επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους, χωρίς να ξεχνάτε τους καλούς σας τρόπους. Οι καθυστερήσεις στα σχέδιά σας θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση μιας αισθηματικής προσδοκίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναζωπυρώνεται η δημιουργικότητά σας και σας βοηθά να κάνετε επεμβάσεις εκεί όπου θα κριθούν αναγκαίες. Μάθετε να είστε δίκαιοι και θετικοί στην αξιοποίηση των επαγγελματικών σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και να γίνετε περισσότερο γοητευτικοί προς τους άλλους. Αναπτύξτε καινούργιες σχέσεις ή αποκαταστήστε μια παρεξήγηση σε ήδη υπάρχουσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα στη ροή της καθημερινότητας θα προκύψουν άφθονες επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Εκ των υστέρων θα κριθούν, αλλά θα σας είναι αρκετά χρήσιμες. Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας, μια που τα εμπόδια και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οδηγήστε τον εαυτό σας και τα όποια συμφέροντά σας σε μια συγκεκριμένη εξέλιξη και, αν χρειαστεί, προβείτε σε δεσμεύσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας επιβάλουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων έρχονται στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές υποχρεώσεις σας. Τα έξοδα θα σας θορυβήσουν, αλλά δεν θα βρεθείτε σε θέση που να πρέπει να ανησυχείτε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ