Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 24 Ιανουαρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να επανέλθετε σύντομα στους ρυθμούς που είχατε προγραμματίσει, πριν χαλάσετε το πρόγραμμά σας. Λειτουργήστε πιο συντροφικά ή κάντε τουλάχιστον…

ΚΡΙΟΣ: Χαρίστε στον εαυτό σας το προνόμιο να επιλέγετε αυτά που θέλετε εσείς και όχι οι άλλοι. Η ψυχική σας δύναμη είναι μεγάλη και μπορεί να γίνει ανατρεπτική όποτε το θέλετε. Φροντίστε άμεσα εργασιακά θέματα που έχουν αναβληθεί εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανακαλύψτε τις ανεκπλήρωτες ανάγκες και επιθυμίες σας και παλέψτε για να καλύψετε τις περισσότερες. Βάζοντας τη διαίσθησή σας να λειτουργήσει, τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα εφησυχαστικά για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα ξαφνικά ξεσπάσματα μπορείτε να τα επαναλάβετε ακόμα μια φορά, αλλά μετά όχι. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν είναι υποχρεωμένα να υπομένουν τη συμπεριφορά σας και δεν ευθύνονται για ό,τι σας συμβαίνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η απογοήτευση, που τελευταία ήταν το κυρίαρχο συναίσθημά σας, δίνει τη θέση της σε ευχάριστα και αισιόδοξα συναισθήματα. Θα υπάρξουν άτομα που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας και θα τονώσουν την περηφάνια σας.

ΛΕΩΝ: Κάντε την επανάστασή σας και διεκδικήστε περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία. Απομακρυνθείτε από κάποιες επιλογές σας που δεν σας οριοθετούν, αλλά απλώς σας καταπιέζουν. Προσέχετε τις συνεργασίες σας και φροντίστε τα πάντα να είναι καθαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας και να μην εμποδίσετε άλλες αξίες σας να αναπτυχθούν. Τα καινούργια πρόσωπα που θα έρθουν στη ζωή σας σάς θυμίζουν πως πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας για να αποδώσουν θετικά οι προσπάθειες του επαγγελματικού χώρου. Εκμεταλλευτείτε τις πληροφορίες που θα πάρετε, προσέχοντας τις υπερβολές. Βρείτε τρόπους να επεκτείνετε την εργασία σας και μην αφήσετε τα πάντα στην τύχη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι απερισκεψίες μπορεί προκαλέσουν αναστάτωση ή καθυστέρηση στα σχέδιά σας. Πριν τελειώσει η μέρα, θα σας απασχολεί ο οικονομικός τομέας. Οι προσπάθειές σας θα δημιουργήσουν καλύτερες οικονομικές υποδομές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να επανέλθετε σύντομα στους ρυθμούς που είχατε προγραμματίσει, πριν χαλάσετε το πρόγραμμά σας. Λειτουργήστε πιο συντροφικά ή κάντε τουλάχιστον μία προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προκλήσεις που θα δεχτείτε θα είναι για εσάς ένα ευχάριστο διάλειμμα, αλλά και ένας έλεγχος στη σταθερότητα των αποφάσεών σας. Μην παίζετε με τα νεύρα του συντρόφου σας, γιατί θα πρέπει να δεχτείτε και τις συνέπειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να είναι πιο οργανωμένες, για να μη χρειαστεί να ακυρώσετε ό,τι θα απαιτεί μεγάλη σωματική αντοχή. Κατευθύνετε προσεκτικά τους στόχους σας σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

ΙΧΘΥΣ: Παρακάμψτε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν, μια και συγκεκριμένα άτομα θα δίνουν την υποστήριξή τους, όμως να μην ξεχάσετε να κάνετε τους απολογισμούς σας. Τερματίστε όποιες σχέσεις πιστεύετε ότι δεν έχουν πλέον τίποτα να σας δώσουν.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...