Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 29 Ιανουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εντονη δραστηριότητα υπάρχει και στην κοινωνική ζωή σας. Βγείτε με φίλους και αποδεχτείτε προσκλήσεις που θα…

ΚΡΙΟΣ: Με το να καταπιέζετε τις πραγματικές ανάγκες σας, καταλήγετε να προκαλείτε συνεχείς εντάσεις. Βρείτε χρόνο για αναπροσαρμογές και θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε τους πάντες. Η προσωπική ζωή σας θα περάσει κρίση, αλλά μέσα από αυτήν θα ξεπροβάλει μια νέα πτυχή της σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δεν επικεντρωθείτε σε συναινετικές λύσεις, η ανατροπή της λεπτής ισορροπίας είναι πολύ κοντά. Η επιτυχία στον συναισθηματικό τομέα είναι δεδομένη, είτε η σχέση σας έχει σταθερό χαρακτήρα είτε περιστασιακό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε διαλλακτικότητα και λιγότερο κριτική συμπεριφορά. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε στους λεκτικούς χειρισμούς σας για να μην ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων. Οι εντάσεις θα επεκταθούν και στον επαγγελματικό χώρο με τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία και τη λάμψη σας, για να βρείτε αρωγούς στους αγώνες σας. Εγωιστικοί χειρισμοί και χωρίς ευελιξία θα γυρίσουν μπούμερανγκ και θα υποστείτε συνέπειες. Ενα σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολή, αν θέλετε να περάσει ένα δίκαιο αίτημά σας.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε τις επιθυμίες σας να σας οδηγήσουν σε όρια που θα δώσουν λαβή για σχόλια στους άλλους. Περιορίστε στο ελάχιστο την καταναλωτική  μανία σας και μην παρασυρθείτε σε μεγάλες αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώθετε έτοιμοι ψυχικά να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποβάλετε κάθε είδους επιθετικότητα για το καλό σας.

ΖΥΓΟΣ: Εάν περνάτε κρίση στη σχέση σας, προτιμήστε να τα βρείτε μεταξύ σας, χωρίς να αναμείξετε άλλα άτομα. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας θα σας κάνουν να νιώσετε κάπως κουρασμένοι. Η διάθεσή σας θα κρατηθεί ακμαία, καθώς τα σχέδιά σας θα προχωρούν για την υλοποίησή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εντονη δραστηριότητα υπάρχει και στην κοινωνική ζωή σας. Βγείτε με φίλους και αποδεχτείτε προσκλήσεις που θα σας φέρουν καινούργιες γνωριμίες. Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και αποκαλύψετε επαγγελματικά σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε ως αρχή σας να βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και αντοχές. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τα κοινά σχέδια που έχετε με τον σύντροφό σας. Μην εκτεθείτε σε ριψοκίνδυνες κινήσεις, οι οποίες θα θέσουν την υγεία σας σε κίνδυνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αντιρρήσεις που προβάλλει το έτερόν σας ήμισυ είναι για να δείξετε περισσότερη προσοχή στη σχέση σας. Αποδραματοποιήστε παρεξηγήσεις μεταξύ σας γιατί τα θεμέλια της σχέσης σας είναι γερά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα μηνύματα του συντρόφου σας για μια πιο ολοκληρωμένη συνύπαρξη δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα. Μπορεί να γκρινιάζει για τον χρόνο που του διαθέτετε, αλλά βλέπει με θαυμασμό τις επιδιώξεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο,τι και να κάνετε οι συνεργάτες σας θα αρνηθούν να καταπιαστούν με κάτι που δεν έχει προτεραιότητα για τον ίδιους, όμως η ευστροφία και η ετοιμότητα που έχετε βοηθούν να ξεπερνάτε τις διαφορές σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ