Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 30 Ιανουαρίου

ΛΕΩΝ: Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς και αποδεχτείτε τις αλλαγές που θα γίνουν, οι οποίες θα είναι μοιραίες και αναπόφευκτες…

ΚΡΙΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα χωρίς να έχετε πρώτα την έγκριση των συνεργατών σας. Αφήστε τους να πάρουν πρωτοβουλίες, αφού η ικανότητά σας για επικοινωνία θα είναι αυξημένη και θα είναι εύκολο να εκφέρετε τη γνώμη σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εστιάστε στον στενό κύκλο σας και κάντε τις σχέσεις σας πιο ουσιαστικές. Διαμορφώστε ένα νέο περιβάλλον και επενδύστε σε μια καινούργια δουλειά. Οι συγκρούσεις δεν θα λείψουν, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από ό,τι σας πίεζε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καριέρα σας θα σας ανταμείψει για ό,τι προσφέρατε μέσα από αυτήν στο περιβάλλον σας. Οι βασικοί τομείς της ζωής σας, όπως τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά, το περιβάλλον και οι στόχοι σας, θα βρίσκονται σε φάση αντίθεσης ή αμφισβήτησης από εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι απαραίτητο να ενεργοποιηθείτε και να επικεντρωθείτε στα προσωπικά θέματα, ώστε να βρείτε μια άκρη με τις προσωπικές διαδρομές σας σε αισθηματικό επίπεδο. Κάντε διαφορετική εκτίμηση των πραγμάτων και πάρτε θέση γι’ αυτά που νιώθετε.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς και αποδεχτείτε τις αλλαγές που θα γίνουν, οι οποίες θα είναι μοιραίες και αναπόφευκτες. Αναθεωρήσεις, αλλαγές, επεκτατική διάθεση και έντονη δράση θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παίρνουν τέλος οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις που προκλήθηκαν στον επαγγελματικό αλλά και στον οικογενειακό χώρο. Τώρα είναι ανοιχτός ο δρόμος για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, αφού διορθώσετε τα λάθη που έχετε κάνει σε αυτές.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να παίξετε τον ρόλο του θύματος στα αισθηματικά σας και βελτιώστε τις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο. Οι συνεργάτες σας δείχνουν έτοιμοι να σας ακολουθήσουν, γι’ αυτό μη τα χαλάσετε όλα παίρνοντας αποφάσεις χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκολλήστε από εργασιακά θέματα και περάστε όμορφες ώρες με τον σύντροφό σας, τους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ενδέχεται να προκύψουν κέρδη από τις συναλλαγές σας, αλλά προσέξτε κάποιες καταστάσεις που θα σας γεμίσουν άγχος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργήστε κάτι αισθητικά όμορφο και δεχτείτε την πολύτιμη βοήθεια ενός συνεργάτη της εμπιστοσύνης σας. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και βρείτε λύσεις στα καθημερινά ζητήματα, χωρίς να αναλάβετε παράλληλα καινούργιες υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε έμφαση στον ρομαντισμό, στη δημιουργικότητα και στο τελικό αποτέλεσμα, ώστε να διαμορφώσετε μια φιλική ατμόσφαιρα με τα άτομα που αγαπάτε και ενδιαφέρεστε πραγματικά γι’ αυτά. Ερχονται στο προσκήνιο νέες συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε ιδιαίτερα τις οικονομικές συναλλαγές σας, γιατί οποιαδήποτε κίνηση ή αγορά που δεν έχει μελετηθεί σωστά θα επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό σας και θα είναι αρκετά δύσκολο να τον εξισορροπήσετε και πάλι.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα εμπόδια και τα έξτρα έξοδα που θα προκύψουν στον εργασιακό χώρο θα είναι περισσότερα από αυτά που υπολογίζατε. Πάρτε εγκαίρως τα μέτρα σας, λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα κατάσταση και διώχνοντας κάθε δυσάρεστη σκέψη από το μυαλό σας.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ