Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου

ΖΥΓΟΣ: Οι περίεργες και απρόσμενες συναντήσεις που θα έχετε σήμερα είναι πολύ πιθανόν να…

ΚΡΙΟΣ: Η αισθηματική σας ζωή θα αρχίσει από αυτόν τον μήνα να βελτιώνεται αισθητά, οπότε δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι. Αποδεχθείτε προσκλήσεις από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν νιώθετε μόνο εσείς εγκλωβισμένοι, αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην πιέζετε καταστάσεις και μην είστε απόλυτοι σε ό,τι λέτε, καθώς κανένας δεν είναι αλάνθαστος. Προβείτε στις κατάλληλες κινήσεις για να πετύχετε άνοδο στον οικονομικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάθετε να κατανοείτε τις απόψεις των άλλων και ίσως ανακαλύψετε πράγματα που δεν γνωρίζατε. Στάσιμα θα φαίνονται όλα όσα έχουν σχέση με τον οικονομικό τομέα. Καινούργιες γνωριμίες θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας κάνουν να νιώσετε πιο δυναμικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αισθηματική σας ζωή δεν θα βρίσκεται στα καλύτερά της. Το λάθος σας θα είναι πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στα οικονομικά σας τα μεταφέρετε και στη σχέση σας. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με τα θέματα και τις υποχρεώσεις του σπιτιού σας.

ΛΕΩΝ: Μόνοι σας δημιουργείτε μια παγωνιά όταν βρίσκεστε με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, χωρίς να υπάρχει λόγος, γεγονός που τα κάνει να έχουν την τάση να απομακρυνθούν από εσάς. Προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και να μην είστε εριστικοί απέναντί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκεφτείτε πως ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σας αυτά που σας στηρίζουν είναι τα άτομα της οικογένειάς σας και δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν τα δικά σας νεύρα που έχουν τεντωθεί τελευταία από άλλους, εξωτερικούς παράγοντες.

ΖΥΓΟΣ: Οι περίεργες και απρόσμενες συναντήσεις που θα έχετε σήμερα είναι πολύ πιθανόν να σας αναστατώσουν και να σας ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος. Κάποιες αναμνήσεις θα σας θυμίσουν ωραίες στιγμές της ζωής σας και άλλες θα σας απογοητεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επικοινωνία σας βρίσκεται σε αρκετά καλά επίπεδα, οπότε μπορείτε άφοβα να προβείτε σε επαγγελματικές συναντήσεις και να εκθέσετε τις ιδέες σας. Επιστρατεύοντας τη διπλωματία σας είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξημένη θα είναι η ανάγκη σας να καταξιωθείτε στον επαγγελματικό χώρο. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα προκαλέσουν λάθη μη αναστρέψιμα και θα προκαλέσουν εντάσεις. Οι συναντήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο θα είναι αρκετά δύσκολες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι επιτακτικό να ασχοληθείτε περισσότερο με την αισθηματική σας ζωή και να δείτε με άλλο μάτι την προσωπική σας σχέση, που έχει πολλά να σας προσφέρει. Θα αισθανθείτε ανανεωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ, ενώ οι εργασίες σας θα αποδώσουν καρπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι πιθανόν να προκύψουν εντάσεις όσον αφορά κάποια μεγαλεπήβολα σχέδιά σας, τόσο από τους συνεργάτες σας όσο και από άτομα του προσωπικού περιβάλλοντός σας, αλλά είναι αυτονόητο πως δεν μπορεί πάντα να συμβαδίζουν οι απόψεις όλων των πλευρών.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε να εμπλέξετε στον οικονομικό τομέα σας αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί αυτό θα επιφέρει ρήξη στις προσωπικές σχέσεις σας. Αναλύστε τα οικονομικά προβλήματά σας και είναι βέβαιο ότι θα βρείτε τις λύσεις για να δώσετε τέλος στις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...