Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρπάξτε τις σημαντικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν επαγγελματικά και μην…

ΚΡΙΟΣ: Σας ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι, γι’ αυτό φροντίστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Θα αρχίσετε να διανύετε μια όμορφη περίοδο και ίσως έρθουν και οι προϋποθέσεις για να προχωρήσετε σε μια δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ: Πραγματοποιήσετε τις επαγγελματικές σας συναντήσεις ή κλείστε συμφωνίες. Συναισθηματικά δεν θα μείνετε παραπονεμένοι, παρόλο που οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας δεν θα είναι όλες ήρεμες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από εσάς εξαρτάται οι εντάσεις στο περιβάλλον σας να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Ανοίξτε τα μάτια σας για να δείτε ποιοι προσπαθούν να σας εξαπατήσουν με ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βελτιώστε το κλίμα στη δουλειά με ριζικές αλλαγές και αναμοχλεύοντας υποθέσεις που είχαν μείνει στο συρτάρι αχρησιμοποίητες. Ενισχύστε τον δυναμισμό σας και καθίστε με τον σύντροφό σας για να λύσετε τα κοινά προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Ο ρομαντισμός και ο έρωτας αρχίζουν να ανθίζουν αναπτερώνοντας το ηθικό σας, ενώ και τα επαγγελματικά σας σχέδια θα βρίσκονται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωσή τους. Είστε αρκετά έξυπνοι για να μαθαίνετε από τα λάθη σας και να μην τα επαναλαμβάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε για τίποτα και για κανέναν να μην ξεφεύγετε από τους βασικούς σας στόχους. Δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να προχωρήσετε στις αλλαγές που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Οι μετακινήσεις που θα απαιτηθούν από εσάς θα σας κρατούν σε εγρήγορση και συνεχή ένταση. Τα ευχάριστα δεν θα λείπουν, όπως και το ενδεχόμενο να αλλάξει η ζωή σας μέσα σε λίγα λεπτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρπάξτε τις σημαντικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν επαγγελματικά και μην επαναπαυτείτε μέχρι να ολοκληρώσετε ό,τι αρχίσατε. Θα ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας προβλήματα και αυτό θα σας αγχώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε την προσωπική σας σχέση πιο σοβαρά για να κατασταλάξετε επιτέλους εάν θα ακολουθείτε τα «θέλω» ή τα «πρέπει». Δεν γίνεται να αλλάζετε ανάλογα με το τι σας συμφέρει, γιατί έτσι δεν πείθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας γίνονται εξαιτίας προσώπων του επαγγελματικού σας χώρου που προσπαθούν να σας παραπλανήσουν. Ξεχωρίστε αυτά τα άτομα από τα υπόλοιπα που συμφωνούν με τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε τα διλήμματα που ανακόπτουν την ανοδική σας πορεία, ενώ παράλληλα αλλάξτε τα δεδομένα στην καθημερινή σας ζωή και προβείτε στις κατάλληλες επαφές. Οι υποχρεώσεις του επαγγελματικού τομέα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αντοχές σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Χαρείτε τον έρωτά σας και αποφασίστε από κοινού με τον σύντροφό σας να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και ελάτε ο ένας πιο κοντά στον άλλο.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...