Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 13 Απριλίου

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τον σύντροφό σας να σας δείξει τα πραγματικά συναισθήματά του. Μην επιτρέψετε σε κανένα πρόσωπο και για κανέναν λόγο να…

ΚΡΙΟΣ: Η διακριτικότητα είναι η καλύτερη μέθοδος για να λύσετε τα προβλήματα στη σχέση σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και περάστε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας. Δώστε τέλος σε σχέσεις που δεν σας καλύπτουν και μη μένετε άπραγοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τον σύντροφό σας να σας δείξει τα πραγματικά συναισθήματά του. Μην επιτρέψετε σε κανένα πρόσωπο και για κανέναν λόγο να επέμβει στη ζωή σας και μη ρισκάρετε αλόγιστα σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη φοβάστε να δείξετε τις ευαισθησίες σας σε οικεία πρόσωπα και φίλους σας. Εάν ενδώσετε σε δυσάρεστες σκέψεις, θα ρίξετε την ψυχολογία σας. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες για να μην τις βρείτε στη συνέχεια μπροστά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα θα σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση ενός σοβαρού θέματος που σας έχει απασχολήσει έντονα τον τελευταίο καιρό. Πρέπει να κινηθείτε άμεσα σε μια συνεργασία και να αποδείξετε ότι έχετε αυτοπεποίθηση και ετοιμότητα στις όποιες εξελίξεις.

ΛΕΩΝ: Τα πράγματα θα κινηθούν προς θετικές κατευθύνσεις, αλλά ίσως τα γεγονότα εξελιχθούν με κάπως περίεργο τρόπο, που θα σας γεμίσει άγχος. Διακρίνετε τα πραγματικά συμφέροντά σας και εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις με αισιόδοξη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας περισσότερο στις σχέσεις σας. Θα αρχίσετε να έλκεστε από άγνωστες καταστάσεις, ενώ θα αναζητήσετε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας ή να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να χρειαστεί να χειριστείτε ένα θέμα με αρκετή ένταση, όμως οι προοπτικές για αίσια έκβαση είναι πολύ καλές. Αν εμβαθύνετε περισσότερο στον εαυτό σας, θα ανακαλύψετε τα χαρίσματα που κρύβετε τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλή η λογική, αλλά χρειάζεστε και το πάθος για να προχωρήσετε στη ζωή. Μην κάνετε καμία κίνηση από εγωισμό, γιατί θα απογοητευτείτε. Υπάρχουν άτομα που είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν στις νέες προσπάθειές σας στα επαγγελματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιες δύσκολες επιλογές πρέπει να γίνουν, ακόμα κι αν δεν υπάρξει βοήθεια από πουθενά. Αλλάξτε στάση και γίνετε πιο τρυφεροί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια σημαντική σχέση, που κινδυνεύει εξαιτίας σας, θα σωθεί αν δείξετε αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προστατευτείτε από κακόβουλα άτομα και αυξήστε την επιθυμία σας για αυτογνωσία. Μείνετε μακριά από ένα πρόσωπο που για κάποιο λόγο σάς έχει σε απόσταση. Η εξωστρέφεια θα σας γεμίσει ενέργεια και θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε βαρύτητα στην επικοινωνία σας και το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας. Συζητήστε με το ταίρι σας αυτά που σας προβληματίζουν για να σεβαστεί την ανάγκη που έχετε για απομόνωση.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν δεν αφήσετε την καρδιά σας ελεύθερη, δεν θα ξέρετε αν άξιζε η επιλογή σας. Το πολύστροφο μυαλό σας σε συνδυασμό με τη διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να αλλάξετε στιλ, κάτι που θα κάνει αίσθηση στο κοινωνικό περιβάλλον σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...