Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 13 Απριλίου

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τον σύντροφό σας να σας δείξει τα πραγματικά συναισθήματά του. Μην επιτρέψετε σε κανένα πρόσωπο και για κανέναν λόγο να…

ΚΡΙΟΣ: Η διακριτικότητα είναι η καλύτερη μέθοδος για να λύσετε τα προβλήματα στη σχέση σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και περάστε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας. Δώστε τέλος σε σχέσεις που δεν σας καλύπτουν και μη μένετε άπραγοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τον σύντροφό σας να σας δείξει τα πραγματικά συναισθήματά του. Μην επιτρέψετε σε κανένα πρόσωπο και για κανέναν λόγο να επέμβει στη ζωή σας και μη ρισκάρετε αλόγιστα σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη φοβάστε να δείξετε τις ευαισθησίες σας σε οικεία πρόσωπα και φίλους σας. Εάν ενδώσετε σε δυσάρεστες σκέψεις, θα ρίξετε την ψυχολογία σας. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες για να μην τις βρείτε στη συνέχεια μπροστά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα θα σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση ενός σοβαρού θέματος που σας έχει απασχολήσει έντονα τον τελευταίο καιρό. Πρέπει να κινηθείτε άμεσα σε μια συνεργασία και να αποδείξετε ότι έχετε αυτοπεποίθηση και ετοιμότητα στις όποιες εξελίξεις.

ΛΕΩΝ: Τα πράγματα θα κινηθούν προς θετικές κατευθύνσεις, αλλά ίσως τα γεγονότα εξελιχθούν με κάπως περίεργο τρόπο, που θα σας γεμίσει άγχος. Διακρίνετε τα πραγματικά συμφέροντά σας και εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις με αισιόδοξη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας περισσότερο στις σχέσεις σας. Θα αρχίσετε να έλκεστε από άγνωστες καταστάσεις, ενώ θα αναζητήσετε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας ή να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να χρειαστεί να χειριστείτε ένα θέμα με αρκετή ένταση, όμως οι προοπτικές για αίσια έκβαση είναι πολύ καλές. Αν εμβαθύνετε περισσότερο στον εαυτό σας, θα ανακαλύψετε τα χαρίσματα που κρύβετε τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλή η λογική, αλλά χρειάζεστε και το πάθος για να προχωρήσετε στη ζωή. Μην κάνετε καμία κίνηση από εγωισμό, γιατί θα απογοητευτείτε. Υπάρχουν άτομα που είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν στις νέες προσπάθειές σας στα επαγγελματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιες δύσκολες επιλογές πρέπει να γίνουν, ακόμα κι αν δεν υπάρξει βοήθεια από πουθενά. Αλλάξτε στάση και γίνετε πιο τρυφεροί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια σημαντική σχέση, που κινδυνεύει εξαιτίας σας, θα σωθεί αν δείξετε αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προστατευτείτε από κακόβουλα άτομα και αυξήστε την επιθυμία σας για αυτογνωσία. Μείνετε μακριά από ένα πρόσωπο που για κάποιο λόγο σάς έχει σε απόσταση. Η εξωστρέφεια θα σας γεμίσει ενέργεια και θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε βαρύτητα στην επικοινωνία σας και το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας. Συζητήστε με το ταίρι σας αυτά που σας προβληματίζουν για να σεβαστεί την ανάγκη που έχετε για απομόνωση.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν δεν αφήσετε την καρδιά σας ελεύθερη, δεν θα ξέρετε αν άξιζε η επιλογή σας. Το πολύστροφο μυαλό σας σε συνδυασμό με τη διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να αλλάξετε στιλ, κάτι που θα κάνει αίσθηση στο κοινωνικό περιβάλλον σας.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Επειδή για αρκετό διάστημα θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τα παράπονα κατά μέρος και δραστηριοποιηθείτε. Ισως περάσει λίγος...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Σε ώρες μεγάλης ανασφάλειας μην πιέζετε τους συνεργάτες σας. Είστε...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο, βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Τα απρόοπτα που θα προκύψουν θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε...