Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 23 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε να ξεθυμάνουν οι εντάσεις που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο. Οπου χρειάζεται ξεκαθαρίστε τη θέση σας, γιατί…

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε να ξεθυμάνουν οι εντάσεις που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο. Οπου χρειάζεται ξεκαθαρίστε τη θέση σας, γιατί η διπλωματική μέθοδος δεν μπορεί να εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση. Η σωστή στρατηγική ελαχιστοποιεί τις απώλειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ναι μεν θα κουραστείτε αρκετά, αλλά θα συνάψετε αρκετές αξιόλογες συνεργασίες. Στον οικογενειακό χώρο σας οι δοκιμασίες θα είναι αναμενόμενες. Δίνοντας προτεραιότητα στην οργάνωση και την τάξη, θα βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε οι στόχοι σας να είναι συμβατοί με τις ικανότητές σας, για να μην απογοητευτείτε ή αναγκαστείτε να αλλάξετε πορεία πλεύσης και να εργαστείτε σκληρότερα. Βάλτε ένα τέλος σε σχέσεις ή συνεργασίες που δεν σας ικανοποιούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρώτα ακούστε τις επιθυμίες σας και μετά δώστε τον αγώνα σας για να τις πραγματοποιήσετε. Αποφύγετε εντάσεις που θα σας οδηγήσουν σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις και ενέργειες.

ΛΕΩΝ: Απαλλαγείτε οριστικά από περιττούς συναισθηματισμούς που υπάρχουν στη ζωή σας, παραπλανώντας σας να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα τις προσωπικές υποθέσεις σας. Εστιάστε την προσοχή σας σε τομείς που σας ταιριάζουν και μη χάνετε ανούσια τον χρόνο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αναθεώρηση των στόχων μπορεί να σας τρομάζει, αλλά θα είναι αποδοτική. Εξάλλου, τα αναπάντεχα γεγονότα θα σας ακολουθήσουν με ευχάριστο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Προβείτε μόνο στις απαραίτητες μετακινήσεις γιατί θα κουραστείτε.

ΖΥΓΟΣ: Δεν μπορείτε να συμπεριφέρεστε ανεύθυνα και να μην ακούτε και την άλλη πλευρά. Η αφέλεια και η καχυποψία δεν πρόκειται να εκτιμηθούν από κανέναν. Αποφύγετε όσους προκαλούν εντάσεις και καβγάδες, γιατί θα τεντώσουν τα νεύρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε τις κακές συνήθειες βάζοντας ένα πρόγραμμα που θα μπορείτε να το τηρήσετε. Διοχετεύστε σωστά τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σας. Οργανωθείτε περισσότερο για να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε την αυτονομία που επιθυμείτε, γι’ αυτό μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να καταλήξετε σε συμπεράσματα. Μη δείξετε εμπιστοσύνη σε όσους σας υπόσχονται πολλά και δεν εφαρμόζουν τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να περάσετε στην πράξη των σχεδίων σας πρέπει πρώτα να κατασταλάξετε σε θεωρίες και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις. Παρορμητικές ενέργειες δεν ευνοούνται. Αποκοπείτε από συνήθειες και πρόσωπα που δεν σας κάνουν καλό και σας ρίχνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέσα από συζητήσεις θα επιτύχετε περισσότερα απ’ όσα θέλετε. Μη μείνετε άπραγοι όταν συνειδητοποιήσετε καταστάσεις που στο παρελθόν δεν βλέπατε. Για να προλάβετε δυσάρεστες καταστάσεις, αναζητήστε τις αιτίες που κρύβονται από πίσω.

ΙΧΘΥΕΣ: Κρατώντας παθητική στάση απέναντι στους άλλους δεν θα κερδίσετε τίποτα. Πρέπει να έχετε ισότιμες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από τη συντροφικότητα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...