Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 16-17 Ιουνίου

ΖΥΓΟΣ: Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας και όσα σας βαραίνουν για να βρείτε κατανόηση. Δεν χρειάζεται να…

ΤΑΥΡΟΣ: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας χωρίς να αφήνετε τις σχέσεις σας με τους άλλους στην τύχη τους, τώρα που βρίσκεστε σε μια περίοδο με πολλές δραστηριότητες. Εάν ο σύντροφός σας δεν είναι εκδηλωτικός και τον απασχολούν άλλα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τον πιέσετε ερωτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην πέσετε σε αντιφάσεις τώρα που όλα αλλάζουν, μάθετε να ξεχωρίζετε αυτά που πρέπει να παίρνετε σοβαρά από αυτά που πρέπει να αγνοείτε. Με το να αμφιβάλλετε συνέχεια αν σας είναι πιστός θα καταφέρετε να τον κουράσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν ακόμα υπάρχουν καταστάσεις που σας βαραίνουν, αυτό δεν οφείλεται στην κακή σας τύχη, αλλά στο ότι, αντί να διευθετήσετε ό,τι χρειάζεται με διάλογο, το κάνετε με καβγάδες. Ακροβατείτε στα όρια της υπερβολής και δεν χρειάζεται να αντιδράτε σπασμωδικά.

ΛΕΩΝ: Απαιτείται ευελιξία για να δημιουργήσετε σωστές βάσεις στις σχέσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί και οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Διώξτε αρνητικές σκέψεις και, αν σας απασχολεί κάτι, μοιραστείτε το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ορισμένες επαφές σάς κάνουν δημιουργικούς, ενώ άλλες σας καθηλώνουν και έτσι δεν μπορείτε να δείτε τον ρόλο που παίζουν οι άλλοι. Προσέξτε πού και σε ποιους δίνετε δικαιώματα. Μην κρίνετε με υποκειμενικά κριτήρια τη στάση των άλλων γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ: Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας και όσα σας βαραίνουν για να βρείτε κατανόηση. Δεν χρειάζεται να απομονώνεστε επειδή φοβάστε ότι ίσως σας απορρίψουν. Μια συζήτηση θα σας κάνει να ανακαλύψετε πολλά κοινά σημεία στη σχέση σας με ένα γνωστό σας πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αντιλήψεις που έχετε πάνω σε κάποια θέματα σας δημιουργούν αυτοπεριορισμούς με ανασταλτικό τρόπο και δεν σας αφήνουν να έχετε φιλοδοξίες ούτε και να προβείτε σε ανοίγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διαπραγματευτείτε εκ νέου τις υποθέσεις που σας απασχολούν, για να τα έχετε καλά με τη συνείδησή σας και να μην πέσετε σε αδράνεια, επειδή θα τα θεωρείτε όλα δεδομένα. Φροντίστε να είστε πιο επιλεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας, για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγάλτε τον δυναμισμό σας χωρίς να είστε επιθετικοί ή εριστικοί με τους άλλους και προωθήστε θέματα και εκκρεμότητες που έχετε παραμελήσει εδώ και πολύ καιρό. Ματαιώστε ταξίδια που θα αλλάξουν πολλές από τις καθιερωμένες συνήθειές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας για να προβείτε σε ενέργειες που ξέρετε τι θέλετε και αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα, μια που προβλέπεται να μπερδεύετε αρκετά τις σκέψεις με τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε άτομα του περιβάλλοντός σας να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα ελαττώματά σας, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα προτερήματά σας. Μην τα βάζετε με όλους και με όλα, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...