Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 4 Oκτωβρίου 2018

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήνετε τον σύντροφό σας να λειτουργεί μόνος του, χωρίς πρόγραμμα, καθώς…

ΚΡΙΟΣ: Τολμήστε κάτι πρωτότυπο και δημιουργικό για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στη συλλογή πληροφοριών και όχι σε ανόητα κουτσομπολιά και σχόλια που ακούτε. Βρείτε ευκαιρίες να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να προκαλέσετε το ενδιαφέρον κάποιων ατόμων επιμεληθείτε την εμφάνισή σας. Προετοιμαστείτε κατάλληλα, ώστε κάποιες ανατρεπτικές κινήσεις να μη σας πτοήσουν. Βρείτε λύσεις από την εμπειρία του παρελθόντος και βοηθηθείτε σε καθημερινές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διεκδικήστε περισσότερο χρόνο για τη σχέση σας, μια που οι ιδιαίτερες στιγμές θα σας βοηθήσουν να αναπληρώσετε τα κενά. Μη βασιστείτε σε ενέργειες που δεν έχουν συζητηθεί. Αν υπάρχει κάποια συνεργασία που έχει αποβεί ανώφελη για εσάς, δώστε της τέλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποδράστε από τα καθημερινά που σας πνίγουν με μια εκδρομή και αλλάξτε εικόνες. Διαφωνίες που έχετε σε επαγγελματικά και προσωπικά σας θέματα θα λυθούν μόνο διά της διπλωματικής οδού. Να είστε έτοιμοι να δεχτείτε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα προκύψει.

ΛΕΩΝ: Για να λύσετε πιο εύκολα τα προβλήματά σας χρησιμοποιήστε τις γνώσεις του παρελθόντος. Η μέρα σάς προτρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά πάντα με προσοχή. Μην αφήσετε τα καθημερινά προβλήματα να σας αποδυναμώσουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε σοβαρά επαγγελματικά θέματα, δουλεύοντας όσο χρειάζεται για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Μείνετε αμέτοχοι σε συζητήσεις που δεν είναι του ενδιαφέροντός σας. Για να ανέβει η διάθεσή σας κάντε αλλαγές στον χώρο όπου ζείτε.

ΖΥΓΟΣ: Αν δεν χαλαρώσετε, οι εκλογικεύσεις σας δεν θα γίνουν εύκολα αποδεκτές. Οταν έρθει η ώρα να κάνετε τον απολογισμό σας, ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν. Μην επιτρέπετε να σας απορροφά η καθημερινότητα και αποσυντονίζεστε από τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στηρίξτε τις ελπίδες σας σε μια τρυφερή αισθηματική σχέση που φαίνεται να δημιουργείται. Κρατήστε τις επιφυλάξεις σας μέχρι να αποδειχθεί ότι είστε σε θέση να αναλάβετε ευθύνες. Ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποχρεώσεις και εργασίες σας, δίνοντας άμεσα λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήνετε τον σύντροφό σας να λειτουργεί μόνος του, χωρίς πρόγραμμα, καθώς χρειάζεται τη βοήθειά σας και τη συνεργασία σας. Εξωτερικεύστε τις σκέψεις σας και εκφράστε του ανοιχτά αυτά που σας απασχολούν σε ό,τι αφορά την πορεία της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα κάνει πιο φανερά τα αποτελέσματα των αλλαγών που έχετε τολμήσει. Μην επιτρέψετε σε δυσάρεστες σκέψεις και στην ανασφάλειά σας να σας χαλάσουν τη διάθεση. Σήμερα φροντίστε να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που θα σας στηρίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διαίσθησή σας θα αποδειχθεί ο καλύτερος οδηγός σε συνδυασμό με την κατανόηση της θέσης των άλλων. Επιβάλλεται να δείτε τα γεγονότα αντικειμενικά και ψύχραιμα. Μη θίγετε προβλήματα του παρελθόντος σε συζητήσεις που θα κάνετε με άτομα της οικογένειάς σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποδράστε από τα καθιερωμένα, ξεκουραστείτε και μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις. Θα έχετε υποστήριξη από τον επαγγελματικό χώρο σας και ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Αποφύγετε κάθε είδους συνεργασία με πρόσωπα που είναι οξύθυμα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...