Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Tετάρτης 17 Oκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή σας να βγάλετε στην επιφάνεια κάποιες παρασπονδίες τρίτων για να έχετε καθαρή τη συνείδησή σας ίσως…

ΚΡΙΟΣ: Οι αναπόφευκτες ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή είναι προβλεπόμενες, αφού νιώθετε πως θέλετε να ξεφύγετε από παλιές σχέσεις, κι έτσι προσπαθείτε να δημιουργήσετε καινούργιες. Μια νέα γνωριμία που θα έρθει θα σας βγάλει από τα καθημερινά και τα τετριμμένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σκέψεις σας είναι πολλές και διαλέγετε για ακόμα μια φορά τον μοναχικό δρόμο, με σκοπό να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Κάντε την αποχή σας από τα κοινά, αν νομίζετε ότι αυτό θα σας βοηθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το κλίμα που διαμορφώνεται γύρω σας προσφέρεται για να προασπίσετε κάποια αιτήματά σας. Οι άλλοι μπορούν πλέον να ενδώσουν στις απαιτήσεις σας, αρκεί να διαπραγματευτείτε λογικά. Δώστε χρόνο στους άλλους να σας αποδείξουν την αγάπη τους και μην είστε υπερβολικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή σας να βγάλετε στην επιφάνεια κάποιες παρασπονδίες τρίτων για να έχετε καθαρή τη συνείδησή σας ίσως τελικά να γίνει και η αιτία να δημιουργήσετε προστριβές. Για να μην πλήξετε από ανία, φροντίστε να κάνετε παρέα με ενδιαφέροντα άτομα.

ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε πριν δράσετε και ιδιαίτερα αν σκοπεύετε να αλλάξετε πορεία. Προσαρμοστείτε σε μια αλυσίδα γεγονότων που σίγουρα σας δίνει μηνύματα επαναπροσδιορισμού της στρατηγικής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ενστάσεις γύρω σας μπορούν να ενταθούν όταν παίρνετε αποφάσεις που δεν προκύπτουν μέσα από διάλογο. Εάν δεν θέλετε να διαλύσετε σχέσεις ετών, ακούστε και τη γνώμη των άλλων. Βρείτε χρόνο να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν και να προετοιμαστείτε κατάλληλα.

ΖΥΓΟΣ: Ηρθε η ώρα να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε εσείς, χωρίς περιορισμούς και πρέπει, μια και τώρα απαλλάσσεστε από κάποια καθήκοντα που σας κούραζαν και σας ταλαιπωρούσαν ψυχικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ενασχολήσεις σας δεν σας αφήνουν περιθώρια να μείνετε λίγο μόνοι σας, αλλά λίγη μοναξιά είναι απαραίτητη προκειμένου να κάνετε έναν απολογισμό και να προχωρήσετε σε αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι άσκοπες ενέργειες που κάνατε στο παρελθόν επιβεβαιώνουν πόσο σωστή είναι η αλλαγή πλεύσης σας. Εχετε πάρει σοβαρά πλέον κάτι που φαινομενικά είναι εύκολο, αλλά στην πράξη πολύπλοκο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτό το διάστημα εκπροσωπείτε μια ομάδα ανθρώπων που ουσιαστικά στηρίζονται σε εσάς. Μην τους απογοητεύσετε, φροντίστε να κάνετε την επανάστασή σας για το κοινό συμφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι λύσεις που θα σας δοθούν θα σας εκτονώσουν και θα σας βγάλουν από τη διαδικασία να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Λίγη υπομονή ακόμα, για να πάρουν όλα τον δρόμο τους. Μάθετε να διαπραγματεύεστε σωστά με τους ανταγωνιστές σας στον επαγγελματικό χώρο.

ΙΧΘΥΣ: Με μόνο σας στόχο την προσωπική και οικογενειακή σας γαλήνη, προχωρήστε σε ουσιαστική συνεργασία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, εξετάζοντας προσεκτικά όλες τις προτάσεις. Μια επιτυχής συμφωνία στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας ανανεώσει.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...