Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 15 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί...

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 2 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε ολόκληρη την αλήθεια, μην τη ζητήσετε. Θα πάρετε ικανοποίηση από

ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε ολόκληρη την αλήθεια, μην τη ζητήσετε. Θα πάρετε ικανοποίηση από την ομαλή διεξαγωγή των υποθέσεων και των δυσκολιών σας. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με τη συντροφιά των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βάζετε στο στόμα του συντρόφου σας λόγια που δεν έχει πει, εξαιτίας του υπέρμετρου συναισθηματισμού σας. Αποδεχτείτε την αλήθεια που σας λέει και μην εξοργίζεστε επειδή δεν είναι αυτή που θα σας άρεσε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες. Μάλλον κάποιες παρατυπίες θα σας δώσουν την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να στηριχτείτε στα λόγια ορισμένων. Δείτε το μέλλον με ελπίδα και χαρά, γιατί η ζωή έχει και την ωραία πλευρά της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην παραμελείτε την καριέρα σας, ενώ με διπλωματία θα αποφευχθεί μια ανοιχτή σύγκρουση. Από το να βάζετε φρένο στις ιδέες των άλλων, φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε. Εάν υπάρχουν αλλαγές που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά με την εφαρμογή τους, τολμήστε τις.

ΛΕΩΝ: Οι αντιπαραθέσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος δεν θα λείπουν, αλλά μην το παίρνετε κατάκαρδα. Μην εμπλέκεστε σε περίεργες καταστάσεις, από τη στιγμή που δεν γνωρίζετε το ψυχικό κόστος τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών αναγκών σας και μη φορτίζεστε συναισθηματικά. Σεβαστείτε τις προτιμήσεις των άλλων, που μπορεί τελικά να σας φανούν χρήσιμες. Κάντε παρέα με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αξίες με εσάς και σας καταλαβαίνουν απόλυτα.

ΖΥΓΟΣ: Προτού ξεκινήσετε μια πρωτοποριακή επιχείρηση, πρέπει να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας. Η γνώση που αποκτήσατε σας δίνει αυτοπεποίθηση ότι μπορείτε να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο. Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας κάνει να πλήξετε ή να σας απογοητεύσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε σε τρίτους να μπουν στη σχέση σας και να την κριτικάρουν. Το ερωτικό κάλεσμα ενός ατόμου είναι σίγουρο ότι θα σας απογειώσει. Αντί να εκνευρίζεστε, φιλοσοφήστε τα γεγονότα που έχουν προκύψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν υπάρχει πράγματι κάτι που αγαπάτε, προστατέψτε το με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο. Ενεργήστε κατόπιν σοβαρής σκέψης και με συνεργάτες που τους ξέρετε και τους εμπιστεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη στα εργασιακά θέματα, αδράξτε τις ευκαιρίες. Πρέπει να φανείτε λίγο επιφυλακτικοί με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας. Βρείτε χρόνο για να είστε με έναν καλό φίλο και κρατήστε ζωντανή τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σημερινή μέρα θα φέρει στο προσκήνιο ερωτικές υποθέσεις που θα σας χαροποιήσουν. Θα πρέπει να υπηρετήσετε πιστά υποχρεώσεις και επιλογές που επιβάλλονται εκ των πραγμάτων.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα αυξηθούν ο ερωτισμός και η γοητεία σας και μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να προωθείτε τα επαγγελματικά σχέδιά σας, μια και θα είναι αρκετά εύκολο να πείθετε τους άλλους για τις απόψεις σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...