Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 8 Νοεμβρίου

ΖΥΓΟΣ: Σε προσωπικά θέματα, που ακόμα σας πονάνε, το καλύτερο θα ήταν να το παίζετε αδιάφοροι…

ΚΡΙΟΣ: Είναι απαραίτητο και αναγκαίο να ισορροπήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες με αυτές του συντρόφου σας, αν θέλετε να δείτε τη σχέση σας να ομαλοποιείται. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα μπορέσετε να αποφορτίσετε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ξεχνάτε πως δεν λειτουργούν όλοι το ίδιο, γι’ αυτό επιστρατεύστε τη μεγαλοψυχία σας. Οι επικείμενες εντάσεις προκύπτουν από τη συσσώρευση γεγονότων του παρελθόντος. Να είστε ελαστικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά μέχρι ενός σημείου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην απομονώνεστε και κλείνεστε στο καβούκι σας, γιατί θα μείνετε μόνοι. Αφήστε τα γεγονότα να σας οδηγήσουν να καταλάβετε τι νιώθετε πραγματικά. Μόνο αν σταματήσετε να παρεμβαίνετε θα κατανοήσετε τα πραγματικά κίνητρα των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σας μπορεί να κυλήσει ομαλά, ακόμα κι αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας είναι πολλές. Πίσω από κάποιες αντιδράσεις υπάρχουν πάντα λογικές εξηγήσεις. Στα μεγάλα λόγια που ακούτε φανείτε επιφυλακτικοί, αντί να ενθουσιάζεστε.

ΛΕΩΝ: Εάν επιμένετε στην άποψη ότι εσείς είστε οι τέλειοι, τότε μάλλον είστε εκτός τόπου και χρόνου. Οι περιστασιακές δυσκολίες έρχονται για να σας θυμίσουν ότι πρέπει να συντονιστείτε. Προσέξτε την απότομη συμπεριφορά σας απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να αγανακτείτε συνέχεια για τις απαιτήσεις των ανωτέρων σας, αφού αυτή είναι η δουλειά τους. Θέστε άμεσα ένα θέμα που σας απασχολεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

ΖΥΓΟΣ: Σε προσωπικά θέματα, που ακόμα σας πονάνε, το καλύτερο θα ήταν να το παίζετε αδιάφοροι. Αλλάξτε εμφάνιση για να νιώσετε καλύτερα ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα. Βελτιώστε τη μειωμένη ενέργεια και τη ζωτικότητά σας, με αυτοσυγκέντρωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ζήστε την κάθε μέρα που έρχεται και μη μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Βάλτε τη λογική και την ευαισθησία σας να συνεργαστούν για να λύσετε κάποιο πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να είστε υπερπροστατευτικοί με όσους βρίσκονται γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαλαρώστε και μη δώσετε έκταση σε καβγάδες που μπορεί να υπάρξουν, γιατί δεν αξίζει ο κόπος να ρίξετε την ψυχολογία σας. Βρείτε χρόνο να μείνετε μόνοι σας και να ηρεμήσετε στον δικό σας χώρο, μακριά από ό,τι σας αγχώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περάστε τη σημερινή μέρα με έναν καλό σας φίλο για να διασκεδάσετε ή με τον σύντροφό σας για να χαλαρώσετε. Για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν, βρείτε εναλλακτικές λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενδέχεται να σκοντάψετε σε κάποιο απρόβλεπτο οικονομικό πρόβλημα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντεπεξέλθετε σε έμμεσες ζημιές, που θα απαιτήσουν επιπλέον έξοδα. Δεν χρειάζεται να ανακατέψετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τις προσωπικές.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρεται με ακατάλληλα άτομα. Αισθηματικά κάτι καινούργιο θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά, αλλά, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μην κρατήσει για πολύ, προτού επενδύσετε σε αυτή τη σχέση απαιτείται να σιγουρευτείτε για την ποιότητά της.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...