Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 17-18 Νοεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας, ώστε να θέσετε σε εφαρμογή κάποια σχέδια, κυρίως αυτά που αφορούν…

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε τις πολλές δραστηριότητες και την έντονη κοινωνική ζωή να απειλήσουν την υγεία σας. Βάλτε όρια σε ό,τι κάνετε, είτε είναι δουλειά είτε είναι διασκέδαση. Φροντίστε τον εαυτό σας αποφεύγοντας την υπερένταση και το άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεδομένου ότι σε καθετί που κάνετε σπαταλάτε τρομερή ενέργεια, ο κίνδυνος της εξάντλησης ελλοχεύει. Δώστε στο σώμα σας την ανάπαυση που χρειάζεται και νιώστε συμφιλιωμένοι με τον εαυτό σας και τον κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παθιασμένοι, ρομαντικοί, ενεργητικοί και γεμάτοι ιδέες, οδηγήστε τη σχέση σας στα σύννεφα. Εάν καταφέρετε να περιορίσετε τον εγωισμό σας, θα πετύχετε έναν μαγικό συνδυασμό. Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να προστατέψετε τη σχέση με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σας είναι συναρπαστική και γεμάτη χιούμορ, αλλά μερικές φορές σας βγάζει εκτός ελέγχου. Προκειμένου να κερδίσετε αυτά που θέλετε, πρέπει να θυσιάσετε κάποια άλλα. Αποφύγετε άδικες προστριβές και μην τα βάζετε με άτομα που δεν έχουν σχέση με το πρόβλημά σας.

ΛΕΩΝ: Επιβάλλεται να ζητήσετε τη βοήθεια των συνεργατών σας, ώστε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα. Με τη χάρη, τη γοητεία, τη φιλικότητα και την καλή διάθεση θα προσελκύσετε πολλά άτομα. Η ανανέωση των σχέσεών σας, φιλικών και κοινωνικών, είναι κάτι που σίγουρα το χρειάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περάστε μια ήσυχη μέρα, με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που σας καταλαβαίνουν. Η διπλωματία είναι ένα ταλέντο που εσείς δεν διαθέτετε στο μέγιστο και χρειάζεται να το εξασκήσετε, ώστε να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με τα αρνητικά συναισθήματα των άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Δεν χρειάζεται να ξεπερνάτε τις δυνάμεις σας, γιατί έτσι θα ταλαιπωρήσετε την υγεία σας. Ελιχθείτε, αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα που «καίνε», ειδικά εάν αυτά αφορούν άλλους, τη σύμφωνη γνώμη των οποίων δεν έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας, ώστε να θέσετε σε εφαρμογή κάποια σχέδια, κυρίως αυτά που αφορούν τη συναισθηματική ζωή. Προσέξτε μόνο τα ανανεωμένα κέφια σας, για να μην οδηγηθείτε σε λάθη τακτικής στον οικονομικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους για να μη δυσκολέψετε τα πράγματα και δημιουργήσετε ψυχρότητα ανάμεσά σας. Φροντίστε η επαγγελματική δράση να μην ξεπερνάει τα επιτρεπτά όρια, όσο αποφασισμένοι και αν είστε για τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτού εκφράσετε πόσο αγαπάτε τους άλλους ή πόσο σας έχουν εκνευρίσει με τις παρεμβάσεις τους, ακούστε τις απόψεις και τις ανάγκες τους. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πολλές, κάποιες ευχάριστες, κάποιες προκλητικές και κάποιες αρκετά χρήσιμες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δύσκολοι πλανητικοί συνδυασμοί του παρελθόντος προκάλεσαν εκρηκτικές καταστάσεις στις σχέσεις με τα οικεία πρόσωπα. Η «αιχμηρότητα» που θα διατηρηθεί θα επηρεάσει λίγο πολύ τις οικογενειακές σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Με αμεσότητα θα καταφέρετε να εκφράσετε καλύτερα αυτά που θέλετε και θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, καθώς θα διαισθάνεστε ότι δεν θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, ακριβώς επειδή δεν θα έχετε την πρόθεση να μειώσετε κανέναν.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...