Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 19 Νοεμβρίου

ΤΑΥΡΟΣ: Ανοίξτε καινούργιους δρόμους και αυξήστε τον κύκλο των γνωριμιών σας, γιατί θα εμφανιστούν πρόσωπα που στο μέλλον θα…

ΚΡΙΟΣ: Θα είστε πολύ επικοινωνιακοί και θα μπορέσετε με ευκολία να προσεγγίσετε τους στόχους σας. Οι έντονες αλλαγές στη διάθεσή σας δεν θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με τον έρωτα, που ενώ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, συχνά του δίνετε τη δεύτερη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανοίξτε καινούργιους δρόμους και αυξήστε τον κύκλο των γνωριμιών σας, γιατί θα εμφανιστούν πρόσωπα που στο μέλλον θα σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σας βήματα. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ψυχαγωγούν ή κανονίστε ένα ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ανακατατάξεις στους διάφορους τομείς της ζωής σας γεννήσουν φόβους, αλλά και ελπίδες ότι τα αποτελέσματα θα είναι ευνοϊκά. Ομως, καθώς σας πιάνει η ανασφάλειά σας, θέλετε να είστε σίγουροι, τουλάχιστον για τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αναδρομή στο παρελθόν θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τη συμπεριφορά ατόμων του περιβάλλοντός σας και να ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες στιγμές. Σε ορισμένους μπορεί να γίνει και η αιτία να καθορίσετε τους μελλοντικούς σας στόχους.

ΛΕΩΝ: Τροποποιήστε την καθημερινότητά σας και χτίστε τη ζωή σας πάνω σε πιο γερές βάσεις, ξεπερνώντας προκαταλήψεις που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε. Ακούστε τη συνείδησή σας και μην περιμένετε ότι θα καταφέρετε να ευχαριστήσετε τους πάντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το μοναδικό εμπόδιο στις σχέσεις σας θα είναι η υπέρμετρη ευαισθησία σας, με αποτέλεσμα να τορπιλίζετε τις ίδιες σας τις προσπάθειες. Βάλτε μπροστά τις νέες μεθόδους που έχει σχεδιάσει στον χώρο της εργασίας σας και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Συνειδητοποιήστε για ποιο λόγο είστε με τον σύντροφό σας, καθώς στην ουσία δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα. Η λογική του μπορεί να διαλύσει αρκετές από τις ψευδαισθήσεις που έχετε. Η ανάμειξή σας σε οικογενειακές διαμάχες δεν θα οδηγήσει τελεσίδικες λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακούστε προσεκτικά τις απόψεις των συνεργατών σας, όσο επικριτικές κι αν είναι. Διάφορες αιτίες γίνονται η πηγή του κακού, όσον αφορά την επικοινωνιακή επαφή σας. Σήμερα προβλέπεται να είστε άκρως γοητευτικοί και να κερδίσετε τους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα μπορέσετε να δείξετε τις δυνατότητές σας, γεγονός που θα έχει μια θετικό αντίκτυπο στον κοινωνικό σας περίγυρο. Αξιοποιήστε γνωριμίες και επαφές προς όφελός σας. Μια καινούργια εποικοδομητική συνεργασία θα σας προσφέρει σημαντική πηγή εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες της καθημερινότητας, ο σύντροφός σας θα αναζητήσει νέους τρόπους επιβίωσης. Πρέπει, λοιπόν, να συμμετάσχετε ενεργά, βοηθώντας τον στις αποφάσεις που είχε πάρει και οποίες είχατε αποδεχτεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας, πάρτε απόφαση ότι είναι στο χέρι σας να δώσετε οριστικές λύσεις. Η ανάγκη σας να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, εμπλουτίζοντάς τον με νέες γνωριμίες, θα αποδειχθεί σωτήρια για το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εχετε την ανάγκη να αντλήσετε θάρρος, αλλά και να οπλιστείτε με υπομονή, και αυτά μόνο οι σταθερές σχέσεις σας μπορούν να σας τα προσφέρουν. Πραγματοποιήστε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...