Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 20 Νοεμβρίου

ΙΧΘΥΕΣ: Αρκετές φορές νιώθετε εγκλωβισμένοι στον συναισθηματικό σας κόσμο και πνίγεστε, όμως πολύ σύντομα θα…

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα είναι εξαιρετικό για τους περισσότερους από εσάς, αρκεί να ενεργήσετε αποφασιστικά, ώστε να συμβεί πραγματικά καλό, που θα το έχετε επιδιώξει με όλες τις δυνάμεις σας. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό, πριν αρχίσετε να νιώθετε πλήξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να περάσετε στους άλλους με τρόπο τις επιθυμίες σας, μετριάζοντας την κτητική σας διάθεση και προσέχοντας τις τις αντιδράσεις σας. Μην επενδύσετε συναισθηματικά σε ανθρώπους που δεν σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους με πράξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν διαχωρίσετε τα σημαντικά από τα ασήμαντα και προχωρήσετε στην ουσία των πραγμάτων, να είστε σίγουροι ότι και θα αντλήσετε περισσότερα και θα επιτύχετε τα καλύτερα. Μη μείνετε μόνο στην αισθητική πλευρά των ατόμων και των πραγμάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με μικρές υποχωρήσεις θα επιτύχετε μεγαλύτερες ικανοποιήσεις στο απώτερο μέλλον. Οσο ανικανοποίητοι κι αν είστε, θα υπάρχει το δέλεαρ για να σας προσελκύσει. Μια ερωτική ιστορία που θα αναπτυχθεί θα σας εκπλήξει με την έκβαση που θα έχει.

ΛΕΩΝ: Ανήκετε στους μη παραπονεμένους και μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο στη ζωή σας από τους άλλους, γι’ αυτό πλησιάστε τα πρόσωπα γύρω σας με καλύτερες προθέσεις. Οι αναμνήσεις από το παρελθόν θα έρθουν σήμερα και θα σας κατακλύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιστρατεύστε προσοχή, κατανόηση και διαλλακτικότητα, καθώς οι εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο θα είναι διάχυτες και δεν γίνεται να αντέξουν όλοι τις ιδιορρυθμίες σας. Ενας περίπατος, που θα σας αποσπάσει από τα καθημερινά, θα σας αναζωογονήσει.

ΖΥΓΟΣ: Το τελευταίο διάστημα σας χαρακτηρίζει ο σκεπτικισμός, αλλά μπορείτε πλέον να δείτε αυτά που σας απασχολούν και στις σωστές διαστάσεις τους, οπότε ανοίξτε διάλογο. Κάποια κοινωνική εκδήλωση θα σας κάνει να προβληθείτε και να υπερισχύσετε έναντι άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να κλείσετε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, ώστε να καταφέρετε στη συνέχεια με άνεση να επιδιώξετε αυτά που σας ευχαριστούν. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και παρασύρετε και τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η όποια μορφή πίεσης που μπορεί να δεχτείτε δεν απαγορεύει και την επιτυχία. Προσπαθήστε να γίνετε πιο εύκαμπτοι στις ιδέες σας και προσαρμοστικοί στις καταστάσεις. Οι πράξεις σας θα λένε πολύ περισσότερα από τις θεωρίες που κατά καιρούς αναπτύσσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια καλύτερη περίοδος αρχίζει στη ζωή σας, γι’ αυτό απαιτείται να βάλετε και λίγο χιούμορ, που θα βοηθήσει να ξεπεράσετε ευκολότερα κάποια εμπόδια που φαίνονται βουνό. Θα έχετε τη διάθεση να ανοίξετε καινούργιες προοπτικές σε κάποιους τομείς της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να είστε διαλλακτικοί και να ενισχύσετε την κατανόησή σας με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Φροντίστε να αξιοποιήσετε άμεσα τα περιουσιακά σας στοιχεία. Χρησιμοποιήστε παλιές και νέες γνωριμίες για να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρκετές φορές νιώθετε εγκλωβισμένοι στον συναισθηματικό σας κόσμο και πνίγεστε, όμως πολύ σύντομα θα υπάρξουν οι δυνατότητες να εισπράξετε περισσότερη ικανοποίηση. Εχετε πολλά στο κεφάλι σας, αλλά να είστε σίγουροι πως ξέρετε πολύ καλά πού βαδίζετε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...