Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 24-25 Νοεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πείτε «ναι» σε νέες γνωριμίες και μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις κοινωνικές επαφές, καθώς δεν ξέρετε…

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας, κάντε πράγματα για εσάς και μην παγιδεύεστε σε καταστάσεις, ματαιώνοντας καθετί που σας ευχαριστεί, για να μη δυσαρεστήσετε τους άλλους. Μη δέχεστε μεσοβέζικες λύσεις όταν μπορείτε να κάνετε ριζικές επαγγελματικές αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ: Οριοθετήστε τις επιθυμίες σας και διεκδικήστε κάτι που εδώ και καιρό εκκρεμεί εξαιτίας κάποιων συνήθειών σας, τις οποίες δεν μπορείτε να ελέγξετε, γιατί τα περιθώρια για αναβολές στενεύουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δοκιμάστε κάποιες άλλες μεθόδους που θα δώσουν λύσεις στις αμφιβολίες σας, αλλά σκεφτείτε τις κινήσεις σας, προτού πάρετε τις τελικές αποφάσεις. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να είστε ανταγωνιστικοί με τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματά σας, γιατί ήρθε η στιγμή να πείτε κάποια πράγματα με το όνομά τους, και μη νιώθετε άσχημα γι’ αυτά που πηγάζουν από την ψυχή σας. Βρείτε ευκαιρία να επανορθώσετε τα λάθη σας, όποια και αν είναι αυτά.

ΛΕΩΝ: Τα λάθη δεν συγχωρούνται και, επειδή δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για παιχνίδια, δώστε σημασία στη λεπτομέρεια που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις επενδύσεις σας. Ξεπεράστε δύσκολες καταστάσεις και μην αντιστέκεστε σε χαρούμενους ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε να σας παρασύρουν διάφορες προτάσεις, που δεν είναι μεν ξεκάθαρες, ωστόσο υπόσχονται πολλά. Αντιθέτως, δραστηριοποιηθείτε σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας έχουν αγχώσει και οργανώστε μια χαρούμενη συγκέντρωση.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη που έχετε για ισορροπία και αρμονία θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον. Ικανοποιήστε τις εσωτερικές ανάγκες σας και επανεξετάστε προτάσεις που σας έχουν γίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πείτε «ναι» σε νέες γνωριμίες και μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις κοινωνικές επαφές, καθώς δεν ξέρετε τον ρόλο που μπορεί να παίξουν στο μέλλον κάποιες από αυτές. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εμπειρία από μόνη της μπορεί να μην είναι αρκετή, γι’ αυτό ενεργοποιηθείτε, κρατώντας ωστόσο τις επιφυλάξεις σας για πράγματα τα οποία δεν ξέρετε πού μπορεί να σας οδηγήσουν. Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διαπίστωση ότι κάποιες διαπραγματεύσεις μπορεί να γίνουν με ευνοϊκότερους όρους θα σας κάνει πιο τολμηρούς. Κινηθείτε ανάλογα και διεκδικήστε αυτά που σας ανήκουν. Μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να σας καθοδηγούν στις αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η προσωπική ζωή μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για το άγχος σας. Χαλαρώστε και μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με τον σύντροφό σας στις δύσκολες στιγμές. Δεν χρειάζεται να ανταποκριθείτε στην εριστική στάση ενός φίλου που έχει κακή διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ: Βρείτε κάτι καινούργιο ώστε να εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας, κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλείς με αυτά που θα αναλάβετε, χωρίς να αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ