Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 26 Νοεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν περιμένετε τον μεγάλο έρωτα, να είστε σε εγρήγορση, καθώς η γοητεία σας θα αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό και…

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να φρενάρετε την επιθετικότητά σας και να προσέξετε, εκτός από την εριστικότητά σας προς τους καινούργιους φίλους σας, και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον σύντροφο και τα άτομα της οικογένειάς σας. Μην απομακρύνεστε άλλο από το περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να αποκτήσετε μια πνευματική πειθαρχία, η οποία θα έχει φανερή θετική επίδραση στην υγεία σας, χωρίς να επιτρέψετε στις αλλαγές που συντελούνται γύρω σας να έχουν αντίκτυπο στα νεύρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα γεμίσετε δύναμη, ζωντάνια και διάθεση για δουλειά, ενώ παράλληλα θα ευνοηθούν επαφές και ταξίδια. Πρέπει να επιδείξετε μεγαλύτερη φρόνηση, να σκέφτεστε λογικά, να είστε σε εγρήγορση και να επιλέξετε με μεγάλη προσοχή τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κατάσταση των οικονομικών σας μάλλον θα είναι ασταθής εξαιτίας κάποιων υποχρεωτικών εξόδων, αλλά στη συνέχεια θα βρείτε τρόπους διαχείρισης, που θα σας οδηγήσουν σε οικονομική ανάκαμψη.

ΛΕΩΝ: Χειριστείτε με ψυχραιμία και ρεαλισμό τις καταστάσεις, καθώς οι ευκαιρίες των ημερών όχι μόνο θα σας ανανεώσουν, αλλά θα σας υποχρεώσουν να ξεκινήσετε και πάλι γεμάτοι από δημιουργική έμπνευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη μεταφέρετε το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας και στην προσωπική ζωή σας. Αποφύγετε τα μεγάλα λόγια και αφήστε τις παρεξηγήσεις να λυθούν αργότερα που το κλίμα θα γίνει πιο ευνοϊκό.

ΖΥΓΟΣ: Αν θέλετε, μπορείτε να προχωρήσετε στη δημιουργία μιας σχέσης ή να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα. Οσοι είστε ακόμη αναποφάσιστοι, θα βρείτε το κουράγιο να τολμήσετε αλλαγές που ποτέ δεν φανταζόσασταν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανάγκη σας να προσέχετε την εμφάνισή σας και κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες θα σας γεμίσουν με ερωτική αυτοπεποίθηση και θα σας είναι πιο εύκολο να προσελκύσετε άτομα δίπλα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν περιμένετε τον μεγάλο έρωτα, να είστε σε εγρήγορση, καθώς η γοητεία σας θα αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό και, αν έχετε τη διάθεση να δημιουργήσετε μια σχέση, τα ίδια τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε αυτή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε αν θέλετε κάτι σταθερό ή απλώς συζητούσατε μια εφήμερη σχέση, επειδή δεν υπήρχε κάτι να σας κεντρίζει πραγματικά το ενδιαφέρον. Ακόμη και αν η σχέση δεν είναι αυτή που θα θέλατε, σίγουρα θα τονώσει το εγώ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί οι προκλήσεις για φλερτ να είναι πολλές, να σας ανανεώνουν και να σας φτιάχνουν το κέφι, όμως χρειάζεται να σκεφτείτε πολύ καλά αν αξίζει τον κόπο να βάλετε σε κίνδυνο μια σχέση που έχει αποδείξει την αξία της.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν στον επαγγελματικό τομέα, καλό είναι να μην πάνε χαμένες. Πρέπει να αποφύγετε ριψοκίνδυνες κινήσεις και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Πριν προβείτε σε μεγάλες αλλαγές, να έχετε πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...