Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου

ΙΧΘΥΕΣ: Συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας, που είναι και η κρυμμένη σας έννοια, παρότι δεν μπορείτε να τα καταπολεμήσετε, θα αρχίσουν…

ΚΡΙΟΣ: Οταν η ματαιοδοξία σάς παρασύρει και ο ενθουσιασμός σας σάς αποπροσανατολίζει, το πρακτικό σας πνεύμα είναι αυτό που θα σας επαναφέρει στον σωστό δρόμο. Αξιολογήστε τους χειρισμούς που έχετε κάνει ως τώρα στα οικονομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις θα έχουν τον πρώτο ρόλο, γι’ αυτό καλό θα ήταν να απέχετε από συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, καθώς η ασυνεννοησία που θα επικρατεί θα οδηγήσει τόσο εσάς όσο και τους άλλους σε λανθασμένα συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα αφορούν τα συμφέροντα άλλων, γιατί εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια άτομα που είναι ανταγωνιστικά απέναντί σας και δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούν πάντα με τη δική σας λογική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντικειμενικότητα και ευθυκρισία χρειάζεστε για να λύσετε τις διαφορές και να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στις σχέσεις σας. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη κι εσείς δεν είστε απρόθυμοι να δείξετε κατανόηση προς τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Κάντε μια νέα αρχή, αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι για αμοιβαίες υποχωρήσεις, ώστε να βγείτε κερδισμένοι και να εκπληρώσετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Μη συντηρήσετε συναισθηματικές εντάσεις που αναμοχλεύουν καταστάσεις του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αιφνιδιαστείτε από τη συμπεριφορά ορισμένων φίλων και γνωστών σας, ενώ θα υποχρεωθείτε να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για μια σημαντική για εσάς σχέση. Δείτε την αλήθεια άμεσα, μέσα από την εκδήλωση των διάφορων γεγονότων.

ΖΥΓΟΣ: Κινηθείτε προσεκτικά και δείξτε προνοητικότητα, ώστε να ξεπεράσετε τα εμπόδια στον δρόμο σας, αλλά και να προβλέψετε εγκαίρως τις παγίδες. Ο μήνας θα είναι κρίσιμος για τις σχέσεις σας, αλλά και αποφασιστικός από πολλές απόψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Γίνετε λίγο πιο τολμηροί στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε οικονομικές. Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες με υπευθυνότητα και να ξέρετε πως θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας στηρίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από τον εργασιακό χώρο σας θα γίνουν κάποιες νέες προτάσεις που απαιτούν να το παίξετε δύσκολοι, ώστε να σας εκτιμήσουν ακόμα πιο πολύ. Η αεράτη εικόνα σας και οι καλές υπηρεσίες που μπορείτε να προσφέρετε θα σας βοηθήσουν πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρατηρήστε τα πάντα και προβλέψτε τις επιπτώσεις των οποιωνδήποτε κινήσεων. Οι ευκαιρίες θα είναι τώρα μεγαλύτερες και θα σας προσφέρονται με ευνοϊκούς όρους. Συνεχίστε τις προσπάθειές σας και πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε τις βάσεις στον επαγγελματικό τομέα σας για να έχετε μελλοντική επιτυχία. Μην αποκαρδιωθείτε από τα μικρά εμπόδια που θα συναντήσετε, αλλά μπείτε στον αγώνα, που δεν θα είναι και τόσο δύσκολος και στην πορεία θα σας δικαιώσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας, που είναι και η κρυμμένη σας έννοια, παρότι δεν μπορείτε να τα καταπολεμήσετε, θα αρχίσουν να υποχωρούν αισθητά, ώστε να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και να νιώσετε επαρκείς απέναντι στον σύντροφό σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...