Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 11 Δεκεμβρίου

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μην αγχωθείτε αργότερα, τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες…

ΚΡΙΟΣ: Μη γυρίζετε σε καταστάσεις που σας αγχώνουν και δεν οδηγούν πουθενά. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πράγματα που σας ενθουσιάζουν για να ξεφύγετε από την πλήξη σας. Αντιμετωπίστε με χιούμορ τα εμπόδια και θα δείτε ότι οι εξελίξεις θα σας δικαιώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μην αγχωθείτε αργότερα, τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Μην αφήνετε στην άκρη τις προσωπικές σας σχέσεις για χάρη της εργασίας σας. Πάρτε μαθήματα από το παρελθόν και αποφύγετε να ρισκάρετε σε σχέση με τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να κλείσετε τώρα εκκρεμότητες, γιατί δεν ευνοούν οι συνθήκες. Μην παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς, όταν μπορείτε να παραβλέψετε τα λόγια εκνευρισμένων ανθρώπων. Μην επιτρέψετε σε αναποδιές και φασαρίες να σας χαλάσουν το κέφι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αναγνώριση των προσπαθειών σας στον εργασιακό χώρο σας θα σας κάνει να νιώσετε καλά. Αν θέλετε να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, κάντε το χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Μην ξεχνάτε πως πάνω απ’ όλα είστε άνθρωποι με αισθήματα και ανάγκες.

ΛΕΩΝ: Επεκταθείτε σε εργασιακά θέματα, χωρίς όμως να ξεχνάτε τους αρχικούς στόχους σας. Διασκεδάστε με όσους αγαπάτε και μην ασχολείστε με όσους σάς έχουν πληγώσει στο παρελθόν. Δώστε προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα και απαιτήστε ό,τι σας αξίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι καβγάδες δεν οδηγούν πουθενά, γι’ αυτό μην πάτε γυρεύοντας. Δεν αποκλείεται να σας κάνουν κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα καρποφορήσουν στο μέλλον, γι’ αυτό σε οποιαδήποτε συναλλαγή σας φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά.

ΖΥΓΟΣ: Μετριάστε τον ενθουσιασμό σας, γιατί η υπερβολή μπορεί να σας ρίξει σε παγίδες. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να έχει καλή φυσική κατάσταση. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε και να μη σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ψυχικά, πνευματικά και σωματικά έχετε κουραστεί αρκετά, αλλά τώρα θα μπορέσετε να βρείτε πιο βολικούς ρυθμούς για να προχωρήσετε όπως επιθυμείτε. Αν υπήρξε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, τώρα θα είναι ακόμα πιο εύκολο να το αντιμετωπίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη είναι σχεδόν πάντα με το μέρος σας, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Βοηθήστε τη για να πάρετε ανταλλάγματα. Ισως η μέρα να είναι θετική για την ερωτική σας ζωή, αλλά θα είναι σίγουρα καθοριστική όσον αφορά τις περαιτέρω εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ματαιότητα της ζωής σάς εκπλήσσει και σας φοβίζει, αλλά ακόμα δεν έχετε το θάρρος να αγαπήσετε περισσότερο την περιπέτεια και να μπείτε σε έναν καινούργιο κύκλο, πιο ελπιδοφόρο. Ομως, μην αποθαρρύνεστε, αφού η αναγέννηση δεν αργεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν και η μέρα θα σας προσφέρει πολλές οικονομικές ευκαιρίες, προσέξτε, γιατί προβλέπεται ότι θα το παρακάνετε με τα έξοδα. Η τάση σας να ξοδέψετε ασύστολα προέρχεται κυρίως από την υπεραισιοδοξία σας ότι τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν θέλετε να κατασταλάξετε σε ολοκληρωμένες ιδέες, πρέπει να έχετε σωστές βάσεις, υλικές και πνευματικές. Η υλική πλευρά θα κατοχυρώσει τα δικαιώματά σας και η ηθική θα σας κάνει να μην είστε άδικοι, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους γύρω σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...