Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 15-16 Δεκεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα που οι θεωρίες σας μπορούν να γίνουν πράξη, κρατήστε μια σταθερή διπλωματική στάση. Κινηθείτε προσεκτικά, γιατί…

ΚΡΙΟΣ: Αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας να παρερμηνεύετε τις πράξεις των άλλων, πιθανόν να το κάνετε, καθώς η ευθιξία σας ίσως σας οδηγήσει σε άδικα συμπεράσματα. Εχετε ανάγκη να σχεδιάσετε το μέλλον σας, να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας και να αποταμιεύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις εξαρτώνται από εσάς και ιδιαίτερα από τη συνέπειά σας. Ελέγξτε τις κινήσεις σας και πάρτε αποφάσεις, υλοποιώντας κάποιες επιθυμίες σας. Εάν τα πρότυπα που έχετε δεν σας αντιπροσωπεύουν, αλλάξτε τις θεωρίες σας για τη ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφραστείτε χωρίς αναστολές, δραστηριοποιηθείτε δημιουργικά και διοχετεύστε όλη τη φαντασία σας σε ένα καινούργιο αντικείμενο που θα σας δώσει νέες συγκινήσεις. Σταματήστε να αλλάζετε συνέχεια διάθεση, γιατί αυτό θα κουράσει τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να πετύχετε τους στόχους σας φροντίστε να μην περνάτε απαρατήρητοι και εγκαταλείψτε την υπερβολικά υποχωρητική συμπεριφορά που δεν σας ταιριάζει. Υπάρχουν κοντά σας άτομα που είναι έτοιμα και πρόθυμα να σας ενισχύσουν οικονομικά.

ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε τι σας αντιπροσωπεύει, προσέξτε τις επιλογές σας και αξιολογήστε τις σωστά, γιατί δεν πρέπει να εκφράζουν μόνο μια αντίδραση που βασίζεται σε μια ανικανοποίητη επιθυμία. Ενα φλερτ που αρχικά θα σας εντυπωσιάσει ίσως εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προετοιμαστείτε κατάλληλα, για να αξιοποιήσετε δημιουργικά τις εξελίξεις. Δώστε έμφαση σε αυτά που θα συμβούν και εξετάστε ποιες είναι οι τρέχουσες ανάγκες σας. Η σημερινή μέρα ευνοεί επαγγελματικές αποφάσεις που θα πάρετε από κοινού με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε το παρόν ξεκαθαρίζοντας παλιούς λογαριασμούς και μην αφήνετε το παρελθόν να σας επηρεάζει αρνητικά και να μαυρίζει τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Η ανταλλαγή απόψεων με τους συνεργάτες σας θα σας δώσει τη δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα που οι θεωρίες σας μπορούν να γίνουν πράξη, κρατήστε μια σταθερή διπλωματική στάση. Κινηθείτε προσεκτικά, γιατί η εφαρμογή μιας ιδέας είναι πιο δύσκολη από την ίδια την ιδέα. Ζητήστε τη βοήθεια των συνεργατών σας και μην επιτρέψετε σε ψευδαισθήσεις να αλλάζουν λογικά σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν αφήσετε να σας καθοδηγεί ανεξέλεγκτα το συναίσθημα, θα έχετε εναλλακτικές λύσεις. Η πηγή δύναμης που έχετε μέσα σας θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις προσπάθειές σας. Χαρείτε και απολαύστε αυτά που έχετε καθημερινά και ξεχάστε τον εγωισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε την παρόρμησή σας να υπερισχύσει, γιατί το αποτέλεσμα -εκτός από αναμενόμενο- θα είναι μη αναστρέψιμο. Εξάλλου, θα έχετε τον χρόνο να σκεφτείτε πριν αντιδράσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ριζοσπαστικές λύσεις γι’ αυτό το διάστημα θα είναι ό,τι πρέπει για να προχωρήσετε, καθώς οποιοσδήποτε άλλος τρόπος στην παρούσα κατάσταση δεν θα είναι ο κατάλληλος. Για να προφυλάξετε τον εαυτό σας από κακοτοπιές, προτιμήστε τη διπλωματική οδό.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν θα απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να πετύχετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Οσο μεγαλύτερη έμφαση δώσετε στην προβολή σας, τόσο καλύτερα θα τα καταφέρετε. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις στον επαγγελματικό χώρο που δεν θα τηρήσετε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...