Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκτός του ότι θα νιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, θα μπορέσετε με μεγάλη άνεση να διορθώσετε και…

ΚΡΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε όλες τις τεχνικές σας για να μην ωθήσετε τους συνεργάτες σας να ξεπεράσουν τα όρια της υπομονής τους με τις διαρκείς παρεμβάσεις σας. Δεν χρειάζεται να ασχολείστε με τα οικονομικά των άλλων, ειδικά όταν δεν σας το έχουν ζητήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Εδώ και καιρό βρίσκεστε σε μια φάση προσαρμογών σε καινούργια δεδομένα και η μέρα είναι θαυμάσια για να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Χρωματίστε την καθημερινότητά σας και όλα θα αρχίσουν να διορθώνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρόλο που κάποιες φορές είστε θαρραλέοι και κάποιες φορές όχι, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από κακόβουλα άτομα που καραδοκούν. Απομακρυνθείτε για λίγο από τα εργασιακά σας θέματα για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνιστάται να αποφύγετε τις υπερβολές και να διαλέξετε την ποιότητα αντί της ποσότητας. Το έτερόν σας ήμισυ βρίσκεται κοντά σε ένα νέο ξεκίνημα που θα του φέρει ευκαιρίες και μαζί του θα χαρείτε και εσείς.

ΛΕΩΝ: Να είστε σίγουροι ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη ζωή, γιατί η ίδια σάς σπρώχνει να κάνετε γενικές αλλαγές που θα δώσουν χρώμα στη ζωή σας και θα την ομορφύνουν αρκετά. Ασχοληθείτε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σίγουρα δεν θέλετε κάτι περισσότερο, αφού τα πράγματα θα είναι ευχάριστα έως άκρως απολαυστικά. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και ο έρωτας θα σας χαμογελάει. Σταδιακά θα αρχίσουν να υποχωρούν τα εμπόδια που σας δημιουργούν πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ: Οι αντιξοότητες στον συναισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν, ενώ ενδέχεται ένας φίλος σας να σας προβληματίσει με την αλλαγή της συμπεριφοράς του. Δεν χρειάζεται να παίρνετε τόσο σοβαρά τις κριτικές που σας κάνουν αντίπαλοί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκετά καλή μέρα για να κάνετε μια εκδρομή και να το απολαύσετε. Σε επαγγελματικά θέματα μη γίνετε επιπόλαιοι ούτε αδιάφοροι, αφού τώρα θα κριθούν σημαντικά θέματα του οικονομικού τομέα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκτός του ότι θα νιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, θα μπορέσετε με μεγάλη άνεση να διορθώσετε και τα οποιαδήποτε κακώς κείμενα υπάρχουν στη ζωή σας. Ευχάριστες εκπλήξεις στον συναισθηματικότομέα θα σας αλλάξουν τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην αρχή θα είστε δεσμευμένοι από υποχρεώσεις και κάποιους δύσκολους ανθρώπους, αλλά στη συνέχεια θα βρείτε μια άκρη στις υποθέσεις σας. Ανακαλύψτε τις αιτίες που σας δημιουργούν άγχος και απαλλαγείτε από το πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα αποτελέσει εφαλτήριο για κατακτήσεις, όμως, αφού όλα έχουν το τίμημά τους, έτσι θα απαιτήσει από εσάς το τίμημα που θα πρέπει να το προκαταβάλλετε προκαταβολικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Ενώ έχετε πολλή δουλειά και θέλετε να τη συνδυάσετε με ολιγοήμερες διακοπές, δυστυχώς ήρθε η ώρα για να επωμιστείτε και άλλες ευθύνες, αλλά μην ανησυχήσετε γιατί θα τα καταφέρετε. Η συμβουλή ενός πολύ αγαπημένου προσώπου σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε κάτι που σας απασχολεί.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...