Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα κι αν προβληματιστείτε έντονα από τα λεγόμενα κάποιων προσώπων, δεν πρέπει να γίνετε…

ΚΡΙΟΣ: Παρότι δεν θα λύσετε οριστικά κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζετε, θα είστε σε καλύτερη κατάσταση ψυχολογικά, γεγονός που θα σας βοηθήσει και στη συνέχεια. Μην είστε καταπιεστικοί, ούτε παράλογοι στις απαιτήσεις που έχετε από τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τα νάζια και αποφύγετε τις άστοχες κινήσεις και τις κακές σκέψεις. Είναι κρίμα να χαλάσετε το ευνοϊκό κλίμα που υπάρχει, τώρα που βρίσκεστε τόσο κοντά στους στόχους σας. Οι αλλαγές στον χώρο της εργασίας σας θα σας προκαλέσουν αναστάτωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα κι αν προβληματιστείτε έντονα από τα λεγόμενα κάποιων προσώπων, δεν πρέπει να γίνετε αντιδραστικοί ή απόλυτοι, επειδή δεν θέλετε να υιοθετήσετε την άποψή τους, αφού έτσι κι αλλιώς η απροθυμία σας να συμφιλιωθείτε θα είναι εμφανής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απομακρυνθείτε από ό,τι σας προκαλεί άγχος και αποδυναμώνει τη χαρά και την αισιοδοξία σας. Εξάλλου, μόνο εσείς μπορείτε να βάλετε καινούργια δεδομένα στη ζωή σας. Μην αφήνετε τα σχέδια για το μέλλον να σας απορροφούν, γιατί θα χάσετε το παρόν.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να ολοκληρώσετε μια σειρά από προσπάθειες που έχετε αρχίσει εδώ και καιρό με πολύ κόπο, εάν θέλετε πραγματικά να έχετε τα πρώτα καλά αποτελέσματα. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις, αλλά, αν χρειαστείτε βοήθεια, μη διστάσετε να τη ζητήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε τη μάχη σας, γιατί όσο παραμελείτε αυτά για τα οποία θέλετε να αγωνιστείτε τόσο νιώθετε ότι έχετε ματαιώσει σημαντικά πράγματα για τον εαυτό σας ακόμα μία φορά. Μη δώσετε συνέχεια σε κουβέντες ή κακόβουλες πράξεις ατόμων που σας πλήγωσαν.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο τρυφεροί και συμπονετικοί με τους άλλους. Η επιθετικότητα στον υπερθετικό βαθμό είναι ένας τρόπος που δείχνει ανασφάλεια. Προβληματιστείτε όσο είναι καιρός, αλλάζοντας ό,τι δεν σας αρέσει και δεν σας αντιπροσωπεύει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευαισθησίες σας που θα βγουν στην επιφάνεια αυτόν τον μήνα θα σας υπενθυμίσουν πως δεν είστε φτιαγμένοι από σίδερο. Απαλλαγείτε τάχιστα από φορτία που δεν σας αναλογούν. Ενα μικρό συμβάν θα σας κάνει να δείτε τη ζωή από άλλη οπτική γωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιλέξτε κάτι περισσότερο από αυτό που είναι απλώς καλό για εσάς. Μην έχετε την εντύπωση ότι δεν αξίζετε κάτι καλύτερο, γιατί έτσι προκαλείτε ασυνείδητα την ατυχία σας. Κάντε παρέα με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αξίες με εσάς και σας καταλαβαίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε οτιδήποτε σας φαίνεται αντίθετο προς τις πεποιθήσεις σας, πράξτε κατά συνείδηση. Το έδαφος για να βάλετε τους όρους σας και οι άλλοι να τους αποδεχθούν είναι πλέον γόνιμο. Μην ανακατεύεστε σε επαγγελματικές συζητήσεις, ειδικά όταν δεν σας αφορούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οταν είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες κινήσεις που θεωρείτε ότι μέσα από αυτές θα είστε περισσότερο ο εαυτός σας, δεν χρειάζεται να έχετε απολογητική συμπεριφορά. Πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί να σας φαίνεται πιο εύκολος και πιο λογικός ο λανθασμένος τρόπος για να λύσετε τα προβλήματά σας, ωστόσο πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί. Βρείτε χρόνο για διασκέδαση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή για να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...