Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέσα από τις διαφωνίες που έχετε στον εργασιακό σας χώρο θα συμφωνήσετε για…

ΚΡΙΟΣ: Εξετάστε τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε αυτό τον μήνα υπό άλλο πρίσμα για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας και να κλείσετε εκκρεμότητες. Χαλαρώστε, μια που οι εκκρεμότητές σας έχουν αρχίσει μία μία να τακτοποιούνται.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ξεχάσετε πως είναι απαραίτητο να κρατάτε μια σωστή πολιτική ώστε να επιβληθείτε στον χώρο σας. Περάστε τη μέρα με το σύντροφό σας και ζήστε ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε πολύ κοντά στο να αξιοποιήσετε κάποιες πληροφορίες που θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, μια που η ανανέωση και η δημιουργική συμπόρευση σας απασχολούν πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν φροντίσετε να ενεργήσετε τη σωστή στιγμή, θα έρθει στην επιφάνεια κάποιο παιχνίδι που παίζεται καιρό πίσω από την πλάτη σας. Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε, γιατί οι μέρες που έρχονται θα είναι γεμάτες υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ: Η επιθυμία σας να επεκταθείτε και να επωφεληθείτε από την κάθε σας ευκαιρία θα σας ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για νέες εμπειρίες.. Οταν δεν γίνεται το δικό σας, δεν χρειάζεται να τραβάτε τα πράγματα στα άκρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη σας αποθαρρύνουν οι ανακατατάξεις, αλλά φροντίστε να βλέπετε μόνο μπροστά. Προτάσεις και νέες συνεργασίες σάς ανοίγουν καινούργιους δρόμους για ψυχική και οικονομική ανάταση.

ΖΥΓΟΣ: Επιστρατεύστε τον δυναμισμό και τη μαχητικότητά σας λειτουργώντας με σθένος. Αυτά τα στοιχεία θα σας είναι αρκετά χρήσιμα, αν ξέρετε τι θέλετε, αλλά και τον τρόπο που θα τα αποκτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέσα από τις διαφωνίες που έχετε στον εργασιακό σας χώρο θα συμφωνήσετε για κάποια θέματα που έχουν προκύψει τελευταία, όμως, αναπτύξτε με ακρίβεια τα επιχειρήματά σας. Βοηθήστε έναν αγαπημένο σας φίλο που στο παρελθόν σάς έχει στηρίξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν χρειάζεται να κλείνετε τα μάτια στις φιλοδοξίες και στις ανάγκες σας. Οι δυνατότητές σας αυτό το διάστημα θα είναι μεγάλες και μπορείτε να υπερβείτε τον εαυτό σας. Περάστε μια όμορφη οικογενειακή βραδιά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο παράγοντας της τύχης θα συντελέσει στο να κατανοήσετε την αληθινή διάσταση των προβληματισμών σας και να δώσετε λύσεις. Προβείτε σε επανατοποθετήσεις, αρκεί να έχουν γερές βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χωρίς να υπαναχωρείτε στις θέσεις σας, αρχίστε να σκέφτεστε ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω προτού κάνετε ένα βήμα μπροστά, κάτι που θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Μην απογοητεύεστε από πιθανές καθυστερήσεις, γιατί και αυτές είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Εσείς ζητάτε λίγα, όμως θα πάρετε πολλά. Οι χαρές των καθημερινών στιγμών, χωρίς να συμβεί κάτι ιδιαίτερο ή ασυνήθιστο, θα σας γεμίσουν ανακούφιση. Μην τα βάλετε με τους συνεργάτες σας, γιατί θα χαλάσετε την εικόνα που έχουν φτιάξει για εσάς.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...