Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους για να μπορέσετε να δείτε ήρεμα τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας, τις οποίες έως τώρα…

ΚΡΙΟΣ: Θα αναλάβετε σε μεγαλύτερο βαθμό τις ευθύνες σας και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε απελευθερωμένοι. Ετσι κι αλλιώς, η αίσθηση του καθήκοντος σας ευχαριστεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μην παρασυρθείτε σε αγορές και σπατάλες που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενεργήστε γρήγορα και έξυπνα, οργανώστε αυτά που θέλετε να πετύχετε και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ακόμη και αν νομίζετε ότι τα όνειρα και οι στόχοι σας αργούν να πάρουν μορφή. Για να μπορέσετε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητές σας, πρέπει να τις διαπραγματευτείτε δυναμικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε εναλλακτικές λύσεις, για να νιώσετε πιο παραγωγικοί. Απαλλαγείτε το συντομότερο από το άγχος σας και μην ξεσπάτε τον θυμό σας στους άλλους, αφού αυτή η αντίδραση δεν σας οδηγεί πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε με δύναμη και θάρρος ένα καινούργιο ρίσκο, διατηρώντας παράλληλα και κάποιες επιφυλάξεις, γιατί μόνο έτσι θα ανταποκριθείτε καλύτερο και με το μικρότερο κόστος. Προβείτε σε μετρημένες και λογικές κινήσεις, για να απαλλαγείτε από οικονομικά προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις, γιατί δεν πρόκειται να είστε συνεπείς. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν. Η πείρα σας μπορεί να βοηθήσει να εκτιμήσετε καλύτερα τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να αποβάλετε από πάνω σας τα διλήμματα που σας ταλανίζουν, δεν θα μπορέσετε να κάνετε τη νέα αρχή που θέλετε. Ρυθμίστε τα προσωπικά και τα εργασιακά θέματα, και μετά προχωρήστε.

ΖΥΓΟΣ: Σκεφτείτε μεθοδικά ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας και πώς θα βελτιώσετε τις συνθήκες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι δραστηριότητές σας θα έχουν καλή έκβαση και θα πάρετε την ηθική ικανοποίηση που ζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε τις δυνάμεις σας για αργότερα. Μπορεί η τάση που έχετε να ανταποκριθείτε ταυτόχρονα σε όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις να σας ικανοποιεί, αλλά, αν το κάνετε συνήθεια, με τον χρόνο θα σας κουράσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο στις όποιες παράλογες απαιτήσεις των άλλων. Οσο και αν είναι αναπόφευκτες για εσάς οι υποχωρήσεις, πρέπει να θέσετε τα όριά σας. Κρατήστε υψηλά το ηθικό σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους για να μπορέσετε να δείτε ήρεμα τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας, τις οποίες έως τώρα αντιμετωπίζατε αρνητικά. Επιβάλλεται να σταθείτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε να υλοποιήσετε αυτά που θεωρείτε πρωτεύοντα και έχουν σχέση με τις πραγματικές ανάγκες σας και οι ενέργειές σας θα επιβραβευτούν. Ομως συγκρατήστε την ανυπομονησία σας, για να μην παραγκωνιστούν άθελά σας οι άλλοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι συγκρούσεις στον επαγγελματικό χώρο θα είναι λιγότερες και τα καλύτερα έρχονται. Μην ξεχάσετε να διατηρείτε σταθερότητα στις απόψεις σας, για να μη χαλάσετε τις συνεργασίες σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...