Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τη διασκέδαση για τις βραδινές ώρες, ώστε να ασχοληθείτε τις πρωινές με επαγγελματικά θέματα και…

ΚΡΙΟΣ: Αποβάλετε ό,τι σας πληγώνει για να καταλάβετε τις ανάγκες σας. Μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε να είναι καθοριστικές, αλλά θα έχουν και ψυχικό κόστος. Μην επιτρέψετε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες να φθείρουν τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τη διασκέδαση για τις βραδινές ώρες, ώστε να ασχοληθείτε τις πρωινές με επαγγελματικά θέματα και οικονομικές υποθέσεις. Δώστε ακόμα μία ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν έμπρακτα τα συναισθήματά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι καινούργιοι ρυθμοί στην καθημερινότητά σας θα προκαλέσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Εξηγήστε στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας τι σας ενοχλεί και μην τα κρατάτε όλα μέσα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε την κριτική που κάνετε, γιατί ότι υπάρχει και ο αντίλογος. Αποφασίστε να προβείτε σε αλλαγές, αν σε κάποιον τομέα της ζωής σας αντιμετωπίζετε προβλήματα. Αφήστε και τους άλλους να κάνουν κάτι και μην υπερβάλλετε στη δουλειά.

ΛΕΩΝ: Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, γι’ αυτό μην αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα αντέχετε. Αν προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι, θα είστε και ετοιμόλογοι. Μια συζήτηση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα ξεσπάσματα στον εργασιακό χώρο θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Μια μικρή απόδραση θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις πολλές σκέψεις. Βάλτε στο πρόγραμμά σας και τη διασκέδαση, αντί να δουλεύετε συνέχεια, γιατί δεν είστε μηχανή.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε πίσω το παρελθόν και αγνοήστε καταστάσεις που αποδεδειγμένα δεν σας βοηθούν. Συζητήστε τα πιστεύω σας μόνο με άτομα που μπορούν να σας καταλάβουν. Η ευγένεια θα σας ανοίξει πόρτες που για άλλους θα μείνουν ερμητικά κλειστές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να λύσετε για αρχή προβλήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Μια ευγενική χειρονομία που θα δεχτείτε από κάποιο πρόσωπο θα μειώσει τον εκνευρισμό σας. Να θυμάστε πως η κούραση και η μοναξιά δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ορισμένες τροποποιήσεις είναι απαραίτητο να γίνουν από εσάς, ώστε να κάνετε το μεγάλο άλμα στον τομέα που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες στην εργασία σας και να προσεγγίστε περισσότερο τις προσδοκίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δρομολογήστε τις εργασίες σας, έτσι ώστε μία μία να ολοκληρώνονται. Σε θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας, απαιτείται να σηκώνετε το ανάστημά σας. Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει, αλλά αποφασίστε εξετάζοντας προσεκτικά τις εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφοσιωθείτε σε ό,τι σας ενδιαφέρει, χωρίς να χάνετε άλλο χρόνο, ούτε χρήμα. Μεταξύ λογικής και καρδιάς επιβάλλεται για δικό σας καλό να κρατήσετε τις ισορροπίες. Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας με ευγένεια και να είστε σίγουροι ότι δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο σύντροφός σας έχει διάθεση για ανανέωση και οι αλλαγές, ακόμα και οι μη επιθυμητές, θα σας βγουν σε καλό. Αποδεχθείτε τις καταστάσεις όπως διαμορφώνονται και μην τον πιέζετε να κάνει πράγματα που είναι ενάντια στην ιδιοσυγκρασία του.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...