Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 2 Ιανουαρίου

ΛΕΩΝ: Αφήστε στην άκρη τις φαντασιώσεις σας και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλισμό. Μην εναντιωθείτε…

ΚΡΙΟΣ: Ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν κάποια άτομα της οικογένειάς σας και μετά βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Αφεθείτε για λίγο στα χέρια του συντρόφου σας και να θυμάστε ότι κάποιες φορές, όταν δεν μπορείτε να αντισταθείτε, καλύτερα να υποταχθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή υπάρχουν όρια στην υπομονή, δώστε απαντήσεις και μην το παρατραβάτε. Φροντίστε να μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν δείξει την αγάπη τους. Ενα μικρό ταξιδάκι θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει δημιουργικές ιδέες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή μόνοι σας δεν θα βγάλετε άκρη, μοιράστε αρμοδιότητες. Μην περιορίζεστε στο να δίνετε συμβουλές στους άλλους, αλλά γίνετε και το φωτεινό παράδειγμα. Αφήστε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα, δίνοντας στοργή στον σύντροφό σας για να σας το ανταποδώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκφράστε ευγενικά τις απόψεις σας και στη συνέχεια αφήστε τους άλλους να αποφασίσουν χωρίς να τους πιέζετε. Αρχίστε να χαμογελάτε και δώστε χαρά στους γύρω σας. Κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις θα φανούν χρήσιμες στα επαγγελματικά σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ: Αφήστε στην άκρη τις φαντασιώσεις σας και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλισμό. Μην εναντιωθείτε σε ανθρώπους που σας κοντράρουν, προτιμήστε να λύσετε τις διαφορές σας άλλη μέρα. Με σταθερές και ήρεμες κινήσεις θα πετύχετε ό,τι επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προχωρήστε στα σχέδιά σας, αφού πρώτα οργανώσετε τον χρόνο σας και ελέγξετε όλα τα δεδομένα. Μην αφήσετε την ένταση που επικρατεί να σας εκνευρίσει και κρατηθείτε μακριά από ζήλιες και κριτικές. Εκφράστε όμως τα συναισθήματά σας με ειλικρίνεια.

ΖΥΓΟΣ: Ζητήστε βοήθεια από την οικογένειά σας και μην πτοείστε με την πρώτη δυσκολία. Βάλτε τάξη στις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για να κάνετε ό,τι αγαπάτε. Κερδίστε τους συνεργάτες σας αποδεικνύοντάς τους τη θέληση που έχετε και τις αντοχές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εξηγήσεις των συνεργατών σας για ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα θα διαλύσουν τους ενδοιασμούς και τις αμφιβολίες σας. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως με το να διεκδικείτε τα λάθος πράγματα σε λάθος στιγμή ρίχνετε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποδεχτείτε προτάσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας και παράλληλα θα εδραιώσουν τη σιγουριά για τη σχέση σας. Αφήστε τα παιδιαρίσματα με τον σύντροφό σας και ελάτε κοντά ο ένας στον άλλον, αδιαφορώντας για το ποιος θα κάνει την αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλό είναι πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις να χαλαρώσετε και να ακούσετε προσεκτικά τις συμβουλές που έχουν να σας δώσουν οι φίλοι σας. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο επιφυλακτικοί, αντιθέτως θα σας βοηθούσε να εκφράσετε τα αισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το χαμόγελο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την κυκλοθυμική συμπεριφορά ενός συνεργάτη σας. Παρά τις καλές προθέσεις σας, υπάρχει περίπτωση να χάσετε από κοντά σας κάποια άτομα που σας πρόσφεραν ό,τι ζητήσατε χωρίς ανταλλάγματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Διεκδικήστε ό,τι σας αξίζει και μην καταπνίγετε τις επιθυμίες σας και τα όνειρά σας. Βάλτε σε σωστές βάσεις τα σχέδιά σας, ώστε να προβείτε σε νέα ξεκινήματα, αλλά και να φέρετε ισορροπία σε κάποιες σχέσεις σας που έχουν διαταραχθεί.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...