Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 7 Ιανουαρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκτός από τις δικές σας ανάγκες επιβάλλεται να δείτε και των άλλων, αλλά μην αναλωθείτε σε…

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας. Διευθετήστε εγκαίρως τα οικονομικά σας προβλήματα, γιατί οι πιέσεις που θα δεχτείτε μπορεί να σας φέρουν σε αδιέξοδα. Πάρτε τα ηνία στα χέρια σας και ξεκινήστε χρωματίζοντας την καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενα ταξίδι ή μια εκδρομή θα σας βοηθήσει να βρείτε την ηρεμία σας και να ξεκουραστείτε, μια που θα προκύψουν ξαφνικές αλλαγές σε καταστάσεις που θεωρούσατε δεδομένες. Πριν αποφασίσετε να κάνετε την έκρηξή σας, απαιτήστε κατανόηση από τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε λύσεις για όσες σχέσεις σας κινούνται οριακά, δείξτε τον αληθινό σας εαυτό και σταματήστε να παίζετε με τους άλλους. Μια νέα γνωριμία θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Εργαστείτε σκληρά τη μέρα, αν αυτό επιθυμείτε, αλλά το απόγευμα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικονομικά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο, λόγω των νέων ευθυνών που θα προκύψουν, αλλά ο μήνας είναι συνολικά θετικός και θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας πιέζουν και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ: Αντιληφθείτε την υποκρισία που υπάρχει γύρω σας και μη βλέπετε μόνο όσα θέλετε. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οικεία σας πρόσωπα θα σας γεμίσουν με άγχος. Για να αποδείξετε ότι είστε οι καλύτεροι πρέπει να αρχίσετε να προβάλλετε τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενα παλιό πρόσωπο θα ξαναμπεί στη ζωή σας και θα έρθετε σε δίλημμα για το τι πρέπει να πράξετε. Προσέξτε τις κινήσεις σας, γιατί κάποια άτομα ενεργούν εναντίον σας και τα αγνοείτε. Σκεφτείτε ψύχραιμα και λογικά για να βάλετε τις προτεραιότητές σας.

ΖΥΓΟΣ: Τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στις σχέσεις σας με τους άλλους τα προκαλείτε μόνοι σας με τη στάση που κρατάτε. Προσπαθήστε να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και παράλληλα στηρίξτε έναν φίλο που φαίνεται πως έχει ανάγκη τη βοήθειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε με λογική τις καταστάσεις, γιατί το συναίσθημα σας οδηγεί σε λανθασμένα μονοπάτια. Κάντε αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο, γιατί έχετε ανάγκη να ανανεωθείτε. Βάλτε προτεραιότητες στις εκκρεμότητές σας και θα απαλλαγείτε μια και καλή από αυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ψάξτε να βρείτε τις αλήθειες που κρύβονται και μη τα βάζετε με λάθος ανθρώπους. Δείξτε υπομονή και σωστή κρίση στα εμπόδια που υπάρχουν στα επαγγελματικά σας σχέδια. Ασχοληθείτε όσο μπορείτε με χαλαρές δραστηριότητες για να μην ξεπεράσετε τις αντοχές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήνετε να κυριαρχούν μέσα σας ο φόβος και η ανασφάλεια, γιατί η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προβληθείτε ή να έχετε ένα νέο φλερτ. Πρέπει να πειθαρχήσετε με τους κανόνες, αν θέλετε να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκτός από τις δικές σας ανάγκες επιβάλλεται να δείτε και των άλλων, αλλά μην αναλωθείτε σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σας πονάει συναισθηματικά. Προχωρήστε στις ενέργειες που πρέπει κάνοντας καμιά φορά και τα στραβά μάτια, και περιμένετε τις εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Η συμπεριφορά σας δεν σας βοηθάει να λύσετε παρεξηγήσεις με κοντινά σας πρόσωπα. Επειδή τα απρόοπτα έξοδα, σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις που έχετε, σας προκαλούν άγχος και υπερένταση, πρέπει να αποφύγετε κάθε ρίσκο στα οικονομικά σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...