Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 10 Ιανουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν οι παρούσες συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, αλλάξτε τες μόνοι σας. Ο,τι δεν καταλαβαίνουν…

ΚΡΙΟΣ: Μη δεχθείτε παθητικά ό,τι θα σας προσφέρουν, γιατί ίσως τελικά να μην είναι ό,τι σας αρέσει. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που ξέρετε εξαρχής ότι θα προκαλέσουν καβγάδες. Δείτε εγκαίρως τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο και μην εκνευρίζεστε με ασήμαντα θέματα. Για να αποφύγετε τη ρήξη με τους συνεργάτες σας, αφήστε τους να εκφράσουν τις απόψεις τους. Οργανώστε τις εργασίες των επόμενων ημερών, για να σας μείνει χρόνος για ξεκούραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επαναστατήστε τώρα σε ό,τι δεν σας αρέσει και όχι αργότερα, γιατί θα φανεί ότι το κάνετε από ζήλια. Για να χαρείτε τον έρωτα, επιβάλλεται να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και μην κλείσετε συμφωνίες προτού τις δείτε αναλυτικότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν οι παρούσες συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, αλλάξτε τες μόνοι σας. Ο,τι δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι με λόγια ίσως το καταλάβουν με τη σιωπή σας. Δείξτε ποιοι είστε πραγματικά για να βάλετε γερά θεμέλια στις καινούργιες σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Παρατηρήστε τι γίνεται γύρω σας και θα διαπιστώσετε ότι οι ρυθμοί έχουν πέσει. Μπορεί εσείς να τελειώσατε με το παρελθόν, αλλά δεν έχει τελειώσει κι αυτό μαζί σας. Βελτιώστε τις κοινωνικές σχέσεις σας και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απολαύστε την καθημερινότητα και μη δημιουργείτε προβλήματα εκ του μηδενός. Κρατήστε την αισιοδοξία σας γιατί το δεύτερο μισό θα έχει να σας προσφέρει πολλά και θα δείτε κάποια πράγματα από την αρχή, που θα σας οδηγήσουν σε νέες αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Περιορίστε την αναποφασιστικότητά σας για κάποια θέματα προτού κουραστούν οι γύρω σας. Αποφύγετε να ανταλλάξετε βαριές κουβέντες με τους συνεργάτες σας, εάν θέλετε να φτιάξετε το κλίμα που είναι κάπως περίεργο και για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάνατε επαναστάσεις που δεν ευδοκίμησαν, χρησιμοποιήσατε υψηλούς τόνους, απομακρύνατε φίλους και, κυρίως, αναζητήσατε έναν έρωτα που σας πρόδωσε. Οι αισιόδοξες σκέψεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επειδή δεν είναι δυνατόν να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αναθέστε ευθύνες και στους άλλους. Κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας, θα διαπιστώσετε ότι δεν καταφέρατε να ικανοποιήσετε πλήρως τις φιλοδοξίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χαλάει η ηρεμία που υπάρχει στον οικογενειακό χώρο και προκαλεί συγκρούσεις και εντάσεις για οικονομικά θέματα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα επαναστατήσετε απέναντι σε άτομα ή σε καταστάσεις που σας καταπιέζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολλές φορές τα σχέδιά σας πηγαίνουν με ρυθμό «γκάζι – φρένο» και αυτό σας δημιουργεί έντονη ανασφάλεια και αδυναμία να προβλέψετε τα επόμενα σχέδιά σας. Μερικές ανακατατάξεις και συγχωνεύσεις θα είναι απαραίτητες για την πρόοδό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Σας φαίνεται ακατόρθωτο να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις αντιθέσεις που παρουσιάζονται στη σχέση σας, καθώς η αναποφασιστικότητα και η σύγχυση είναι οι συνηθισμένες αντιδράσεις σας στις δύσκολες στιγμές.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...