Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 12-13 Ιανουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προγραμματιστείτε, δραστηριοποιηθείτε και βάλτε τη ζωή σας σε νέους ρυθμούς, διατηρώντας πάντα…

ΚΡΙΟΣ: Θα μπορέσετε να ενισχύσετε τη σχέση σας, καθώς οι πιέσεις που δεχόσασταν αρχίζουν να υποχωρούν. Η αποστασιοποίηση σε θέματα που αφορούν τρίτους θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συνομιλητές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεχτείτε με επιείκεια και κατανόηση τις εξηγήσεις που έχουν να σας δώσουν κάποιοι φίλοι. Κλείστε παλιούς λογαριασμούς που σας αγχώνουν και λυτρωθείτε. Εάν έχετε λειτουργήσει σωστά και δίκαια, θα δικαιωθείτε από το αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια επαγγελματική πρότασή σας θα υποστηριχθεί από τους συνεργάτες σας. Αλλάξτε την εξωτερική σας εμφάνιση και, μαζί με αυτήν, την ψυχική σας διάθεση. Εκφραστείτε δημιουργικά, για να αναδείξετε τα κρυφά ταλέντα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρχίζει να καθαρίζει το τοπίο στη σχέση σας, η οποία θα είναι γεμάτη εναλλαγές και δράση, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε όλα όσα σας φέρνουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Προτού αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των άλλων, αναρωτηθείτε μήπως είναι δίκαιες.

ΛΕΩΝ: Αλλάξτε παραστάσεις και δείξτε υπομονή, καθώς το ουσιαστικό αποτέλεσμα των κινήσεών σας θα φανεί αργότερα. Η ψυχική ηρεμία σας θα δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως, καθώς οι άλλοι θα επηρεάζουν τον συναισθηματικό κόσμο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν σε αρκετούς τομείς της ζωής σας θα είναι είτε αναμενόμενες είτε αιφνίδιες. Θα σας απασχολήσουν η εργασία, η καριέρα και κάποιες αλλαγές που υπαγορεύονται από εξωτερικά γεγονότα.

ΖΥΓΟΣ: Κινηθείτε με μέτρο και σύστημα, για να μην μπείτε σε περιπέτειες. Οι καταστάσεις και τα κατεστημένα σε βασικούς τομείς της ζωής σας έχουν παγιωθεί. Νέες εξελίξεις έρχονται στα προσωπικά και τα επαγγελματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προγραμματιστείτε, δραστηριοποιηθείτε και βάλτε τη ζωή σας σε νέους ρυθμούς, διατηρώντας πάντα τον μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο. Οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις, το μέγεθος των οποίων δεν είχατε υπολογίσει, θα σας πιέσουν ψυχολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα υποχρεωθείτε να πάρετε καινούργιες θέσεις όσον αφορά το άμεσο συμφέρον σας. Θα καταναλώσετε αρκετή ενέργεια από πλευράς συναισθημάτων και χρόνου. Μην αφεθείτε στην περιστασιακή απογοήτευση ή τη θλίψη που θα νιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με τα άτομα της οικογένειάς σας και τα πρακτικά περιουσιακά θέματα. Προβληματισμό θα σας προκαλέσουν οι συναισθηματικές εξάρσεις και η στάση σας απέναντι σε αυτές. Μην αφήσετε τυχαία γεγονότα να κατευθύνουν τις εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε τη διάθεση να εφαρμόσετε αυτά που μάθατε και να τα κάνετε τρόπο ζωής. Αποφύγετε όσο μπορείτε βιαστικά συμπεράσματα που ίσως σας οδηγήσουν σε λάθη. Ερχονται στο προσκήνιο οι υποσχέσεις που έχετε δώσει στον εαυτό σας για αλλαγές των καθημερινών συνηθειών.

ΙΧΘΥΕΣ: Εγκαινιάστε έναν νέο κύκλο επικοινωνίας, ακόμα και αν σε προσωπικό επίπεδο θα είναι δύσκολος. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε εκτεθειμένοι στον επαγγελματικό τομέα. Η αναζήτηση των προσωπικών απαντήσεων δεν πρέπει να σας ωθήσει σε ανθρώπους με επιφανειακή γνώση.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ