Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 18 Ιανουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα προβλήματα και οι εντάσεις στον οικογενειακό χώρο εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε περισσότερο μια συνεργασία που είναι στα σκαριά, γιατί δεν θα είναι όπως τη σχεδιάζετε. Πρέπει να μείνετε λίγο μόνοι σας για να δείτε τι φταίει για τις δυσκολίες σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, όταν ακούτε μεγάλες κουβέντες από συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αύξηση θα σημειώσουν τα έσοδά σας, με αποτέλεσμα να βρείτε λύση σε κάποιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Ενα ευχάριστο γεγονός αγαπημένου σας προσώπου θα σας χαροποιήσει, ενώ ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις σας με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας θα περάσουν κρίση κι εσείς δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να ξεπεραστεί πιο γρήγορα. Μην επιτρέπετε σε συγγενικά άτομα να ανακατεύονται για το ίδιο θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια νέα γνωριμία θα σας απορροφήσει, ενώ τα εμπόδια στον εργασιακό χώρο θα αναστείλουν τα σχέδιά σας. Αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς, γιατί δεν οδηγούν πουθενά. Για να βρείτε τη γαλήνη σας μην αμφιταλαντεύεστε σε παράλληλες σχέσεις.

ΛΕΩΝ: Ενα προσωπικό σας θέμα θα βρει λύση και αυτό θα ανεβάσει τη διάθεσή σας. Φροντίστε να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας αγχώνουν για να έχετε μια δημιουργική περίοδο. Νέες γνωριμίες θα σας δώσουν την ελπίδα ότι κάποια όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να δεχτείτε τις αλλαγές στον εργασιακό χώρο σας, καθώς αυτή την εποχή δεν σας ευνοούν ανοίγματα και περαιτέρω έξοδα από αυτά που έχετε. Μην μπερδεύετε τον ρομαντισμό με τα επαγγελματικά θέματα, γιατί θα φανείτε ασυνεπείς.

ΖΥΓΟΣ: Σκέφτεστε πολύ σοβαρά να προβείτε σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και δεν είναι άσχημη ιδέα, αρκεί να έχετε το πάθος να το ολοκληρώσετε. Φιλοσοφήστε τα γεγονότα, μη στέκεστε σε μικρότητες και μη διστάσετε να ζητήσετε τη συμπαράσταση των φίλων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε την απόλυτη στήριξη από ένα άτομο κύρους του εργασιακού χώρου σας, οπότε τώρα είναι η στιγμή να αναθεωρήσετε κάποιες καταστάσεις που τις αφήνατε στην τύχη τους. Νέες ιδέες από τους συνεργάτες σας έρχονται να σας λύσουν τα χέρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαιτείται να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να αποφύγετε τυχόν παγίδες που θα συναντήσετε στην πορεία σας για την επίτευξη των στόχων σας. Με άτομα που σας αγαπούν και σας νοιάζονται αποφύγετε να είστε απόλυτοι και απότομοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα προβλήματα και οι εντάσεις στον οικογενειακό χώρο εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά επιβάλλεται να κοιτάξετε την υγεία σας, γιατί τελευταία αδιαφορείτε γι’ αυτήν. Δώστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας, αντί τα επιβαρύνεστε με όλες τις ευθύνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η υλοποίηση ενός στόχου σας καθυστερεί, αλλά δεν είναι τόσο φοβερό, αφού σε όλα τα άλλα θα υπερτερείτε. Μην αφήσετε τις ευθύνες που αναλάβατε να σας πνίξουν. Για να είστε ειλικρινείς με τους άλλους πρέπει πρώτα να γίνετε με τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Περιορίστε την τάση σας να σπαταλάτε χρήματα, γιατί θα δεχτούν πλήγμα τα οικονομικά σας. Οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε εκτός από χρόνο απαιτούν και υπομονή. Η κριτική δεν σας βοηθά, γι’ αυτό προσπαθήστε να μάθετε από τα λάθη των άλλων.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...