Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 19-20 Ιανουαρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτά που έχετε περάσει σας έχουν ωριμάσει αρκετά. Σκεφτείτε προσεκτικά ό,τι σας απομένει να…

ΚΡΙΟΣ: Μία από τις σημαντικές ενασχολήσεις σας είναι να ψάχνετε και να βρίσκετε έξυπνες λύσεις σε προβλήματα. Η σωστή πληροφόρηση θα σας βοηθήσει στη γενική αναβάθμιση. Για να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε, τολμήστε να κάνετε τα αδύνατα δυνατά.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε τις δημιουργικές δυνάμεις σας όχι μόνο στα επαγγελματικά αλλά και στα θέματα της προσωπικής ζωής. Αξίζει τον κόπο να κάνετε πράγματα για εσάς. Σταματήστε να παραπονιέστε όλα εκείνα που ξέρετε ότι δεν θα αλλάξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε, παρά τις αγαθές προθέσεις σας, αν δεν διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Εχει σημασία να κάνετε κάτι για να ξεφύγετε από παγίδες. Κάποιες επαγγελματικές επαφές μπορεί να κρύβουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε προσεκτικά κάθε πρόβλημα, για να ξέρετε πού θα ζητήσετε βοήθεια. Μην παραμελείτε την ανάπτυξη νέων προοπτικών. Αξιοποιήστε τις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΛΕΩΝ: Μπορεί η μέρα να είναι δύσκολη για εσάς, αλλά, όσο προχωράει, θα σας αποζημιώσει, βοηθώντας σας να διορθώσετε τα λάθη και να κάνετε μια νέα αρχή. Μην υποτιμάτε γεγονότα που ξέρετε ότι επηρεάζουν τον επαγγελματικό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετά από τα προβλήματά σας οφείλονται στο γεγονός ότι αδυνατείτε να πάρετε σημαντικές και τελεσίδικες αποφάσεις, καθώς οι ιδέες σας δημιουργούν έναν χείμαρρο αλλαγών. Μην είστε υπερβολικά ψυχροί με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί θα παρεξηγηθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη σας να ανταποκριθείτε σε ό,τι σας περιβάλλει επιβάλλει την ανακατανομή των προτεραιοτήτων σας, γι’ αυτό δώστε ευκαιρίες στον εαυτό σας. Με σταθερές κινήσεις θα μπορέσετε να κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι γεγονός ότι τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει έχουν επηρεάσει βαθιά τις επαγγελματικές και τις προσωπικές σχέσεις σας. Θα αισθανθείτε καλύτερα εάν αφήσετε τους άλλους να σας καταλάβουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι διασυνδέσεις σας με ανθρώπους σε επαγγελματικό επίπεδο δεν γίνονται μόνο για να περνάτε ευχάριστα. Δημιουργούν υποχρεώσεις, τις οποίες πρέπει να πάρετε στα σοβαρά. Δεχτείτε τις θέσεις και τις απόψεις ενός συνεργάτη που προσπαθεί με τον τρόπο του να σας βοηθήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υστερα από τις τακτοποιήσεις που κάνετε είναι πιθανόν να νιώσετε ανία. Ομως δεν είναι ανάγκη να δημιουργήσετε καινούργιες έγνοιες, απλώς βρείτε ασχολίες που θα σας γεμίζουν. Λύστε ένα πρακτικό πρόβλημα προτού σας δημιουργήσει αναστάτωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτά που έχετε περάσει σας έχουν ωριμάσει αρκετά. Σκεφτείτε προσεκτικά ό,τι σας απομένει να κάνετε, προκειμένου να αισθανθείτε ολοκληρωμένοι. Μην επιτρέψετε σε κάθε άσχετο να παίξει με το νευρικό σας σύστημα.

ΙΧΘΥΕΣ: Τους νεωτερισμούς θα τους πετύχετε αν απαρνηθείτε τις παλιές συνταγές και ακολουθήσετε πρωτότυπες στρατηγικές. Κάντε νέες διασυνδέσεις και οι υπηρεσίες σας θα ανταμειφθούν. Για να γίνουν οι απόψεις σας αποδεκτές, πρέπει να της εξηγήσετε με σαφήνεια.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....