Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 22 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Ο χειρότερος τρόπος για να ρυθμίσετε τις διαφορές σας είναι να παραμένετε απόλυτοι και αμετακίνητοι, αφού…

ΚΡΙΟΣ: Ο χειρότερος τρόπος για να ρυθμίσετε τις διαφορές σας είναι να παραμένετε απόλυτοι και αμετακίνητοι, αφού έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να χάσετε το δίκιο σας. Καταπολεμήστε το άγχος και εμπνευστείτε από τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ένστικτό σας, σε αρμονική συνεργασία με το μυαλό σας, θα σας βοηθήσει να αντέξετε τις αυξημένες υποχρεώσεις και να μη χαθείτε στις ευθύνες ή βρεθείτε σε αδιέξοδο. Αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη, αν δεν θέλετε να χαλάσετε μια φιλία χρόνων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις σας δεν θα βελτιωθούν με το να ρίχνετε όλο το βάρος σας σε αυτές. Αρχίστε επιλύνοντας πρώτα τα πρακτικά θέματα, που αφορούν κυρίως την εργασία σας και τον οικονομικό τομέα. Μπορείτε να ζητήσετε από οικεία πρόσωπα να σας διευκολύνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις φαίνεται ότι θα είστε οι ευνοημένοι της ημέρας, καθώς έχετε δίπλα σας έναν φύλακα άγγελο που σας προστατεύει. Αν και με κόπο και σχετικό άγχος, θα καταφέρετε να επιλύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τις υπερβολές σε οποιαδήποτε μορφή, καθώς η μέρα επιβραβεύει την υπομονή και τη διαλλακτικότητα, τόσο στον προσωπικό χώρο σας όσο και στον εργασιακό. Βάλτε έναν στόχο και προχωρήστε στην υλοποίησή του χωρίς να κοιτάτε πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξαντλήστε τα περιθώρια που έχετε για να ρυθμίσετε τις σχέσεις σας και τα οικονομικά σας σχέδια. Ο,τι δεν μπορεί να γίνει τώρα αφήστε το για αργότερα, όταν θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οι εναλλαγές της διάθεσής σας είναι πιθανόν να σας κουράσουν.

ΖΥΓΟΣ: Γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και εξετάστε προσεκτικά τα σημεία που σας συμφέρουν. Μόνο χωρίς ψευδαισθήσεις θα χειριστείτε σωστά τα θέματα που σας ταλαιπωρούν και σας καίνε. Μην πιέζετε τον χρόνο, αντίθετα αφήστε τον να δουλέψει για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χτυπήστε το κακό στη ρίζα του, αντί να βουλώνετε συνέχεια τρύπες. Βρείτε περισσότερο χώρο και χρόνο, αν αυτό που θέλετε πραγματικά είναι να αναπτύξετε το δημιουργικό σας ταλέντο. Για να είστε σίγουροι ότι θα γίνει αυτό που θέλετε, δώστε σαφείς εντολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αρμοδιότητες που έχετε αναλάβει χρειάζονται επαναπροσδιορισμό, όχι όμως μονόπλευρα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τι θέλουν και οι γύρω σας. Θα μεταπείσετε ένα αγαπημένο πρόσωπο που κινδυνεύει οικονομικά, κάνοντας ουσιαστικό διάλογο μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηρθε η ώρα να εξετάσετε σοβαρά όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν. Η αβεβαιότητά σας ευθύνεται για τη μεγάλη σύγχυση που επικρατεί στη ζωή σας και πρέπει να θέσετε ένα τέλος. Να είστε πιο διπλωματικοί, γιατί η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο και μαύρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν σας έχει κουράσει η μιζέρια που υπάρχει γύρω σας, μην πιστέψετε πως θα απαλλαγείτε από αυτήν με φτηνά κόλπα. Πρέπει να επιστρατεύσετε όλα τα ταλέντα σας. Δώστε χρόνο στους γύρω σας για να καταλάβουν πώς λειτουργείτε και να σας βοηθήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο μεγαλύτερος εχθρός σας είναι οι αναστολές σας. Πειραματιστείτε πάνω στη δουλειά σας και πολύ σύντομα η τύχη θα σας χαμογελάσει και θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Παράλληλα, θα σας δοθούν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...