Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 23 Ιανουαρίου

ΖΥΓΟΣ: Η αλλαγή στα εργασιακά σας σχέδια θα είναι δημιουργική και δεν πρέπει να καταβληθείτε από τις εσωτερικές φοβίες σας…

ΚΡΙΟΣ: Οι συνεχείς αναδρομές σε καταστάσεις του παρελθόντος θα σας βοηθήσουν μόνο αν θα είστε έτοιμοι να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να μάθετε μέσα από αυτά. Να είστε διαλλακτικοί και να παίρνετε μέρος μόνο σε ουσιαστικές συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να αναζητάτε καινούργιες ιδέες, αφού οι μικρές και καθημερινές ατυχίες σάς έχουν κουράσει. Για να καταξιωθείτε χρειάζεται να καταβάλετε ακόμα πιο σκληρή προσπάθεια. Η επιπόλαια συμπεριφορά μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα με τους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο προγραμματισμός που έχετε κάνει αρχίζει να αποδίδει και οι ξαφνικές ιδέες που έχετε αποδεικνύουν ότι πια έχετε μπει για τα καλά σε έναν νέο δρόμο εξέλιξης. Ηρθε η στιγμή να προωθήσετε συμμαχίες με τις οποίες θα πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή ο ερωτικός σας τομέας δείχνει να είναι αρκετά ευάλωτος, πρέπει να δείτε πιο προσεκτικά τι συμβαίνει ώστε να μην κάνετε άλλα απατηλά όνειρα. Με τη συμπαράσταση των άλλων θα μπορέσετε να πετύχετε πολύ περισσότερα πράγματα.

ΛΕΩΝ: Εχετε πάψει πια να ενδιαφέρεστε τόσο για την καθημερινότητά σας και αυτό που σας απασχολεί πιο έντονα είναι να βρείτε έναν τρόπο για να αποφύγετε να δημιουργήσετε σαθρές σχέσεις. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε αναγκασμένοι να βάλετε σταθερά θεμέλια στις διαπροσωπικές σχέσεις σας, καθώς πολλές από αυτές περνούν δύσκολες στιγμές και η οικογένεια παίρνει μια άλλη διάσταση. Αποκαταστήστε το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Η αλλαγή στα εργασιακά σας σχέδια θα είναι δημιουργική και δεν πρέπει να καταβληθείτε από τις εσωτερικές φοβίες σας. Ομως, μην περιμένετε θαύματα για να ξεπεράσετε καταπιεστικές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μπορέσετε να αποδεχθείτε τον σύντροφό σας όπως είναι, πρέπει πρώτα να αποδεχθείτε τον εαυτό σας και να τολμήσετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες που τρέφετε χρόνια. Δεν χρειάζεται να παρασύρεστε από εφήμερες περιπέτειες που δεν σας ταιριάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κοινωνικά και επαγγελματικά δείξτε προσοχή και επιμέλεια, ώστε περιπέτειες και ελπίδες για το μέλλον σας να μην έχουν αναπόφευκτες απώλειες. Ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα γιατί σας απομυζούν οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιο σημαντικό γεγονός ή κάποιο συγκεκριμένο άτομο θα σας προβληματίσει έντονα και θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε τα σχέδιά σας ή ακόμα και να αλλάξετε μια συμμαχία. Φροντίστε να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε από τους άλλους για να τα πάρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια αγκάθια που υπάρχουν στις σχέσεις σας με τους άλλους και στα οικονομικά σας πλάνα σάς προβληματίζουν. Αφήστε κατά μέρος τις υπερβολές και δείτε τι μπορείτε να κάνετε. Κινηθείτε μεθοδικά και θα βρείτε τις λύσεις που σας είναι απαραίτητες.

ΙΧΘΥEΣ: Προετοιμαστείτε για ένα μελλοντικό νέο ξεκίνημα στον εργασιακό σας χώρο. Ισως χρειαστεί να δώσετε μια μάχη για να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Συνεχίστε να είστε δραστήριοι για να ξεμπερδέψετε από πολλά που σας ταλαιπωρούν.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...