Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 25 Ιανουαρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά οικονομικές εκκρεμότητες, αρκεί να…

ΚΡΙΟΣ: Εκτιμήστε στον σύντροφό σας ότι σας αφήνει ανενόχλητους να ασχοληθείτε με τις προτεραιότητές σας. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί και οι δύο θα λειτουργείτε κάτω από πίεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δεν είστε σωστά ενημερωμένοι για ένα σοβαρό θέμα, αποφύγετε να το θίξετε. Αυτοσυγκεντρωθείτε και χαλαρώστε για να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν. Διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει και σταματήστε να υποτιμάτε τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσαρμοστείτε στο κλίμα των ημερών, ώστε να απολαύσετε ό,τι σας δίνουν. Εξελίξεις παρουσιάζονται στα σχέδιά σας, γι’ αυτό μην περιπλέκετε τις ευκαιρίες που έχετε για εξέλιξη. Πάρτε αποφάσεις και λύστε ένα πρόβλημα προτού πάρει μεγάλες διαστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην ασπάζεστε ανεπιφύλακτα τις γνώμες όσων δεν γνωρίζετε καλά. Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε στα επαγγελματικά σας σχέδια θα εκτιμηθεί αφάνταστα. Μην υιοθετείτε λάθος απόψεις, αλλά δώστε προτεραιότητα στη διπλωματία.

ΛΕΩΝ: Δείξτε την αφοσίωσή σας μόνο σε όσα άτομα σας αγαπούν πραγματικά. Ανακαλύψτε όλες τις τρυφερές και ευαίσθητες πτυχές του χαρακτήρα σας, πετώντας από πάνω σας το ψυχρό προσωπείο που θέλατε να δείχνετε αρκετές φορές στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πλέον θα δείτε καθαρά αυτά που είναι για καλό σας και αυτά που πρέπει να αποφύγετε. Κατά το διάστημα του χρόνου ταλαιπωρηθήκατε αρκετά και αντιμετωπίσατε σύνθετα προβλήματα, αλλά καταφέρνατε να βγείτε από τη δύσκολη θέση.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα θα σας δώσει τον χρόνο που χρειάζεστε για να προσαρμοστείτε στα δεδομένα και να πρωτοτυπήσετε με τις ενέργειές σας. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να δείτε αν έχετε σημειώσει πρόοδο, αφού οι εφαρμογές των σχεδίων σας θα ολοκληρωθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποκαταστήστε την τάξη στη ζωή σας, κάτι για το οποίο παλεύετε πολύ καιρό. Κάντε τα πρώτα βήματα εξυγίανσης στις δύσκολες υποθέσεις σας και με συντονισμένες προσπάθειες θα πετύχετε να επανακτήσετε τον έλεγχο των εξελίξεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά οικονομικές εκκρεμότητες, αρκεί να τη βοηθήσετε και εσείς κάνοντας προηγουμένως κάποιες μικρές θυσίες. Την ενεργητικότητα που θα έχετε διοχετεύστε την σε κάτι που πραγματικά θα σας εκφράζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για όσο θα διαρκέσει η μέρα θα σας δίνεται συνέχεια η ευκαιρία να εγκαταλείψετε το πρόσφατο παρελθόν σας που σας ταλαιπώρησε αρκετά και ποικιλοτρόπως και να βάλετε πλώρη για να κατακτήσετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε άλλη τροχιά μπαίνει η ερωτική ζωή σας καθώς πλέον έπαψαν να σας γεμίζουν και να σας ικανοποιούν οι επιφανειακές σχέσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές πιθανότητες να δημιουργήσετε μια υπέροχη σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ: Η σημερινή μέρα είναι το καλύτερο χρονικό πλαίσιο για να δράσετε και να κάνετε γνωστή την επιθυμία σας για μια υγιή σχέση. Εξάλλου, όπως φαίνεται, η διάθεσή σας βελτιώνεται και τα βλέπετε όλα αισιόδοξα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...