Τα ζώδια της απιστίας

❱❱ Ερευνητές αποκαλύπτουν τον αστρολογικό χάρτη όσων είναι επιρρεπείς στο… κέρατο.

Αν μία από τις αποφάσεις σας για τη νέα χρονιά ήταν να βρείτε σύντροφο, καλό θα είναι να ερευνήσετε λίγο παραπάνω τη ζωδιακή ταυτότητα του υποψήφιου ή της υποψήφιας.

Ερευνητές αυστραλιανού σάιτ απιστίας, αφού πήραν συνεντεύξεις από περισσότερους από 6.000.000 άπιστους και άπιστες, διαπίστωσαν ότι κάποια συγκεκριμένα ζώδια δεν θα κάνουν συνεπείς επιλογές στα ερωτικά τους τους επόμενους 12 μήνες.

Εχουμε και λέμε, λοιπόν: Το 15% των ανδρών Ιχθύων θα απατήσουν το έτερόν τους ήμισυ. Οπως επισημαίνεται, το σύμβολο του ζωδίου -τα δύο ψαράκια- μπορεί να δείχνει αθώο, αλλά δίνει στοιχεία για τη διπρόσωπη φύση τους.

Τη δεύτερη θέση στη λίστα των πιο επιρρεπών αρσενικών σε απιστία είναι οι «απρόβλεπτοι» Υδροχόοι με 13%. Κάποιοι από αυτούς, όπως επισημαίνεται στο σάιτ Body and Soul, χαρακτηρίζονται από σοβαρή έλλειψη συναισθήματος όταν πρόκειται για σχέσεις, αν και κατά κανόνα τα πηγαίνουν καλά με όλους.

Ακολουθούν οι άκρως σεξουαλικοί Σκορπιοί με 12%. Αν και οι άνδρες αυτού του ζωδίου είναι πολύ σταθεροί απέναντι στους συντρόφους τους, φέτος θα αλλάξουν στάση, καθώς η δίψα τους για σωματική επαφή θα φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη!

Στις γυναίκες, τα σκήπτρα της απιστίας για φέτος κρατούν οι Κριοί, οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι. Τι μένει για κάποιον ή κάποια που θέλει να ξεκινήσει αυτή τη χρονιά μια σχέση που δεν θα έχει δυσάρεστες εκπλήξεις; Οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Λέοντες έχουν να δώσουν πολλή αγάπη και πίστη μέσα στο 2019, σύμφωνα με τους ειδικούς. Αν είστε ήδη παντρεμένοι / παντρεμένες με κάποιον από τους άπιστους, έχετε τον νου σας. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε ότι ένας άνθρωπος δεν επηρεάζεται μόνο από το ζώδιό του αλλά και από τις θέσεις των πλανητών στον γενέθλιο χάρτη του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ