Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 29 Ιανουαρίου

ΙΧΘΥΕΣ: Η ηθική σας σάς επιβάλλει να κατακτήσετε την ευτυχία δυναμικά μεν, αξιοκρατικά δε. Μην υιοθετείτε…

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να περιορίσουν τις κινήσεις σας. Απλοϊκές πολιτικές δεν μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε σοβαρά θέματα. Προσπαθήστε να βρεθείτε στο ίδιο μήκος κύματος με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ερμηνεύστε κάποια λόγια συνεργατών σας, για να μπορέσετε να προλάβετε τις εξελίξεις. Μην επαναπαύεστε στους άλλους, γιατί θα είστε έρμαια των επιθυμιών τους. Μόνο με την πειθώ θα αντιμετωπίσετε συνομιλητές σας που αντιδρούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χειριστείτε τα θέματά σας με διπλωματία και όχι με συναισθηματισμό. Τα όριά σας δεν πρέπει να παραβιάζονται, ιδίως τώρα που δεν είστε τόσο καλά ψυχολογικά. Μη δέχεστε πιέσεις από ανθρώπους που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τολμήστε δημιουργικές και μόνιμες αλλαγές στην προσωπική και την κοινωνική ζωή σας. Μην αποκαλύψετε προσωπικές σας στιγμές σε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Με λίγη θέληση θα βρείτε τις λύσεις για να ξεφύγετε από καταπιεστικές καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Στηρίξτε φίλους σας που βρίσκονται σε ανάλογη θέση με εσάς. Μην παρασύρεστε από χίμαιρες, γιατί η προσγείωσή σας θα είναι ανώμαλη. Οταν κάνετε βεβιασμένες και απρόσεκτες κινήσεις, σίγουρα κάνετε λάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επανεξετάστε καταστάσεις, αλλάξτε τη σειρά των προτεραιοτήτων σας και προωθήστε κοινούς εποικοδομητικούς στόχους, ακόμα και αν κάποιες στιγμές προβληματιστείτε έντονα με τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα γίνουν οι κινήσεις σας πιο δυναμικές και ταυτόχρονα θα αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη ευαισθησία. Γνωρίζετε πως θα περάσετε καλά ενώνοντας την τρέλα σας με αυτή των ατόμων που συναναστρέφεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να βελτιώσετε τις συνεργασίες σας και στην πορεία θα στηριχτείτε σε νέες βάσεις και μοντέλα για τις κινήσεις σας. Η αντίληψη που έχετε θα σας βοηθήσει στην ανακάλυψη της αλήθειας και θα απελευθερώσει το πνεύμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι περισσότερες σκέψεις σας θα στρέφονται γύρω από τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας ζητήματα και αυτό θα επηρεάσει κατά πολύ την προσωπική σας ζωή. Τα σχέδια και οι αποφάσεις που θα θέσετε σε εφαρμογή θα έχουν μεγάλη επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκκρεμότητες και κεφάλαια της ζωής σας πρέπει να κλείσουν με το τέλος του χρόνου. Ρυθμίστε τις όποιες εκκρεμότητές σας, για να γεφυρώσετε διαφορές που έχουν προκύψει με τους συνεργάτες σας εξαιτίας αυτών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα συντελεί στη γενική αποκατάσταση των υποθέσεών σας για να μπορέσετε να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον. Δραστηριοποιηθείτε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά, στα οικονομικά και τα κοινωνικά ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ηθική σας σάς επιβάλλει να κατακτήσετε την ευτυχία δυναμικά μεν, αξιοκρατικά δε. Μην υιοθετείτε σνομπ ύφος, αφού έτσι κι αλλιώς δεν σας ταιριάζει, και μην επιχειρείτε να κολλήσετε ετικέτες στους άλλους.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ