Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 30 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Κάντε τώρα τον προγραμματισμό σας για τον οικονομικό τομέα, ώστε να μην πνιγείτε από υποχρεώσεις και προβλήματα που…

ΚΡΙΟΣ: Κάντε τώρα τον προγραμματισμό σας για τον οικονομικό τομέα, ώστε να μην πνιγείτε από υποχρεώσεις και προβλήματα που θα σας πιέσουν και θα σας κουράσουν ψυχολογικά. Αν θέλετε να σας καταλαβαίνουν οι γύρω σας, εκφραστείτε ελεύθερα και ειλικρινά.

ΤΑΥΡΟΣ: Η στάση αδιαφορίας που έχετε υιοθετήσει απέναντι στον σύντροφό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις σας και κάποιες θα έρθουν σε ρήξη. Δεν υπάρχει λόγος να σας αναστατώνουν οι αλλαγές στο πρόγραμμά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε, γιατί υπάρχουν κάποια άτομα που σας ανταγωνίζονται και δεν τα έχετε αναγνωρίσει ακόμα. Η αναστάτωση και τα απρόβλεπτα γεγονότα θα έχουν τον πρώτο ρόλο σήμερα, γι’ αυτό απαιτείται να επιδείξετε ψυχραιμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια καινούργια γνωριμία θα σας αναζωογονήσει και είναι πιθανόν να αλλάξει τη ζωή σας. Μην προβείτε σε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές, γιατί δεν θα είστε ευνοημένοι οικονομικά. Φροντίστε να βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, γιατί υπάρχει φως.

ΛΕΩΝ: Τα οικογενειακά σας θέματα έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν άμεσες διευθετήσεις, ενώ ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα ζητήσει τη στήριξή σας και την υποστήριξή σας. Προωθήστε τις προσωπικές σας επιδιώξεις και ζητήστε αυτό που πραγματικά αξίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα πρέπει κι εσείς να κάνετε μια πιο ποιοτική προσφορά για να επιβάλετε τα δικά σας μέτρα και σταθμά σε ορισμένες δύσκολες υποθέσεις. Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας για να μην πανικοβληθείτε με την επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων.

ΖΥΓΟΣ: Στο χέρι σας είναι να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα και νέους ορίζοντες δραστηριοτήτων. Μάθετε να ελίσσεστε, γιατί θα χρειαστεί να παίξετε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Δείξτε ψυχραιμία, καθώς σήμερα θα εναλλάσσονται ενθουσιασμός και απογοήτευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλλιεργήστε κλίμα ισοτιμίας στις προσωπικές και τις εργασιακές σχέσεις σας. Οι δυσκολίες σας εντείνονται, αλλά αφού ο τροχός γυρίζει, η ρεβάνς είναι απόλυτα δική σας. Επιβάλλεται να επαναστατήσετε στις νέες μεθόδους που προσπαθούν να σας επιβάλουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σίγουρα αξίζετε καλύτερη μεταχείριση από το περιβάλλον σας, αλλά επειδή αυτό δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται, πείτε ξεκάθαρα τη γνώμη σας για κάποια πράγματα που σας αφορούν. Μπορείτε να λειτουργήσετε με ευγένεια και κατανόηση στις εκρήξεις των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε πίσω σας προκαταλήψεις και ενδοιασμούς, γιατί αν συνδυάσετε σε σωστές αναλογίες τη λογική και το ένστικτο, θα πετύχετε σπουδαία πράγματα. Συνδυάστε εμπειρίες από το παρελθόν και σκέψεις από το μέλλον για να βγάλετε ό,τι καλύτερο για το παρόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν αρκεί ο ενθουσιασμός από μόνος του για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Απαιτείται αρκετή δουλειά, χρόνος, χρήμα και πάνω απ’ όλα επένδυση συναισθήματος. Με ένα μικρό ταξιδάκι μπορείτε να συνδυάσετε εργασία και ανανέωση της ερωτικής σχέσης σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ως βασικό στόχο έχετε θέσει την ποιότητα ζωής και η σημερινή μέρα βοηθάει να πετύχετε πολλά προς αυτήν την κατεύθυνση και να διορθώσετε κάποιες ελλείψεις. Κλείστε με συνοπτικές διαδικασίες υποθέσεις που σας απασχολούν και στερούν τον ελεύθερο χρόνο σας.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ