Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 31 Ιανουαρίου

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να υποχρεωθήκατε λόγω των καταστάσεων να κινηθείτε μέσα σε ένα κλίμα ρευστότητας, αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Ισως η καθημερινότητά σας έχει επιβαρυνθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο έχετε ξεμπερδέψει με πολλά. Με οτιδήποτε καταπιαστείτε θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία. Απρόοπτες συναντήσεις και επαφές θα τονώσουν σημαντικά τη διάθεσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να υποχρεωθήκατε λόγω των καταστάσεων να κινηθείτε μέσα σε ένα κλίμα ρευστότητας, αλλά από δω και στο εξής οι ρυθμοί σας θα είναι πιο γρήγοροι σε όλους τους τομείς. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας έτσι ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαιτείται να διαθέτετε μεγαλύτερη ευελιξία ώστε να κυνηγήσετε τους νέους σας στόχους. Αυξήστε ταχύτητα, γιατί το παρόν έχει δελεαστικές προτάσεις. Επιταχύνετε κάποιες ενέργειές σας που μπορούν να σας προσφέρουν ανακούφιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ρεαλιστικός τρόπος σκέψης και το μυαλό σας θα είναι τα πιο χρήσιμα εργαλεία σας, καθώς με αυτά θα μετριάσετε τις δυσκολίες στα οικονομικά και στις σχέσεις. Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές στον χώρο του σπιτιού.

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε τη μέρα και μην αφήσετε να αρπάξουν άλλοι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για εσάς. Ζητήστε από τους άλλους αποδείξεις γι’ αυτά που ισχυρίζονται ότι μπορούν να σας προσφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τα δυνατά σας ώστε να εξασφαλίσετε τα συμφέροντά σας αλλά και κάποιες χρήσιμες συμμαχίες. Αξιοποιήστε την εύνοια που θα έχετε στον συναισθηματικό τομέα. Είστε έτοιμοι ώστε να εξισορροπήσετε τις αντιθέσεις με τους φίλους σας.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε τα περιθώρια να απαλλαγείτε από παλιές και επιβαρυντικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αρκεί να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας και πράξτε ανάλογα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε μεγαλύτερη ανοχή, ψυχραιμία και ορθολογισμό και μην αφήσετε τις εσωτερικές ανάγκες να κατευθύνουν τις αποφάσεις σας. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και μην τους επιτρέπετε να σας μπλοκάρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη σπαταλήσετε τη δύναμή σας σε πράγματα ή καταστάσεις που δεν αλλάζουν. Είναι προτιμότερο να επικεντρωθείτε μόνο σε αυτά που έχουν περιθώρια αλλαγής ή βελτίωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δυσκολίες και τα εμπόδια είναι μέρος της ζωής και δεν γίνεται εσείς να απέχετε από αυτό. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς θα βρείτε συμπαράσταση από το περιβάλλον σας. Η αίσθηση ανανέωσης που σας έχει κατακλύσει θα σας κάνει πιο δημιουργικούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί η μέρα να μην ευνοεί τις προσπάθειές σας, αλλά είστε από αυτούς που θα θιγείτε λιγότερο και στα συμφέροντα, και στις σχέσεις σας. Με υπομονή και με επιμονή θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι αγαθές προθέσεις σας απέναντι στους άλλους θα σας βοηθήσουν και θα μεταφραστούν σε ηθική και σε πρακτική βοήθεια που θα λάβετε ανέλπιστα. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και βάλτε αυτούς που έχουν παρεκτραπεί στη θέση τους.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τα παράπονα κατά μέρος και δραστηριοποιηθείτε. Ισως περάσει λίγος...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Σε ώρες μεγάλης ανασφάλειας μην πιέζετε τους συνεργάτες σας. Είστε...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο, βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Τα απρόοπτα που θα προκύψουν θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μπορέσετε να βρείτε μια δουλειά που να σας...