Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 2-3 Φεβρουαρίου

ΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά προβλήματα αρχίζουν να βρίσκουν λύσεις. Πολλά πρόκειται να αλλάξουν, ενώ…

ΚΡΙΟΣ: Χρώμα στη ζωή σας θα δώσουν οι νέες δραστηριότητες και οι προσωπικές σας αναζητήσεις. Αποφύγετε λάθη του παρελθόντος, κοιτάζοντας μόνο το σήμερα. Διατηρήστε σε ένα καλό επίπεδο τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους.

ΤΑΥΡΟΣ: Απαλλαχθείτε από συναισθηματικές και οικονομικές δυσκολίες και μην εξαρτιέστε πλέον από δύστροπους ανθρώπους, που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι. Κρατηθείτε μακριά από τα παιχνίδια κάποιων που θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας θα σας προσφέρουν πολλές νέες γνωριμίες, οι περισσότερες εκ των οποίων έχουν να σας δώσουν πράγματα για το μέλλον. Ενημερωθείτε για όλα τα δεδομένα των υποθέσεών σας προτού καταλήξετε σε αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διευθετήστε τυχόν επαγγελματικές εκκρεμότητες, ώστε να προχωρήσετε στην ανανέωση της συναισθηματικής ζωής ανενόχλητοι από προβλήματα. Επιβάλλεται οι συναισθηματικές επιλογές σας να συμβαδίζουν με αυτές της καρδιάς σας.

ΛΕΩΝ: Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα σας επηρεάσουν μακροπρόθεσμα, αλλά να θυμάστε ότι τα συναισθηματικά, τα οικονομικά και η καριέρα σας θα έχουν τον πρώτο ρόλο. Σήμερα θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι πιο ικανοποιητικές από εκείνες που περιμένατε. Μια νέα γνωριμία θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από το παρελθόν. Μην επιτρέπετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας οδηγούν σε αδιέξοδο.

ΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά προβλήματα αρχίζουν να βρίσκουν λύσεις. Πολλά πρόκειται να αλλάξουν, ενώ άνθρωποι ακατάλληλοι θα φύγουν από τη ζωή σας. Μην περιμένετε πράγματα από κάποιον που λέει πολλά χωρίς ποτέ να τεκμηριώνει κάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι καινούργιοι σας στόχοι θα συμβάλλουν ώστε να υποχωρήσουν οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα. Οι κοινωνικές συναναστροφές εξελίσσονται και πολλαπλασιάζονται. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί και να αποφύγετε τις σπατάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα βοηθηθείτε σημαντικά από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Φροντίστε να είστε σταθεροί σε χαρακτήρα και απόψεις, αλλά και πιο θαρραλέοι στις καινοτομίες. Εάν οι εναλλαγές σας έχουν κουράσει, φροντίστε να σταθεροποιηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηρεμείτε από διαφωνίες και εντάσεις στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα, αλλά με κόπο θα διατηρήσετε μια συγκεκριμένη τακτική στη διαχείριση των οικονομικών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε προτεραιότητα σε αυτά που πρέπει να γίνουν αμέσως και μη χάνετε την αισιοδοξία σας σε αναποδιές. Οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας. Ακούστε αυτά που σας λένε οι συνεργάτες σας και μην κάνετε του κεφαλιού σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι εναλλαγές θα είναι τόσες, που αποκλείεται να πλήξετε. Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες και διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα που έχουν καταλάβει αρκετό χώρο στη ζωή σας. Δεν υπάρχει λόγος να εκφράσετε παράπονα σε άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ